Breakthrough Event

Doorbreek en Transformeer jouw blokkade
Robert Bridgeman Event 20 oktober

Heb jij last van beperkende patronen? Trap je steeds weer in dezelfde valkuil? Of heb jij een diepgewortelde angst?

Gooi deze valkuil dan overboord, doorbreek je patronen en ga je angsten aan. Klinkt dat goed?

Tijdens deze 1-daagse transformatieretraite  – die de Bridgeman organisatie in 2019 wegens succes wederom organiseert – werk jij aan je persoonlijke ontwikkeling. Dat is de weg naar innerlijke vrijheid. Iets voor jou?

👉 Wil jij een angst overwinnen?

👉 Wil je een trauma verwerken?

👉 Wil je innerlijke rust?

👉 Wil jij goed omgaan met stress?

Met andere woorden: wil je persoonlijk en effectief zelfmanagement? Echt houden van jezelf? Kortom: persoonlijk leiderschap? Wil je meer?

Vind het antwoord in jezelf en meld je direct aan voor deze unieke dag op zondag 20 oktober 2019.

Wat gaan we doen?

Robert Bridgeman zet jouw transformatieproces in gang door middel van meditatie, visualisaties, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en meer. Je transformeert het door jou gekozen onderwerp op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Hierdoor kom je in verbinding met je ‘ware essentie’ en leer je veel over jezelf, je persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.

Ben jij er klaar voor om de volgende stap te nemen in jouw persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap? Klaar voor een breakthrough in jouw transformatieproces?

Meer informatie

Datum:         zondag 20 oktober 2019
Locatie:        Taets Art & Event Park in Amsterdam/Zaanstad
Tijden:           10.00 uur tot ongeveer 17.30 uur (inloop vanaf 09.30 uur.)

Inclusief geheel verzorgde catering met een heerlijke, vegetarische lunch en gezonde breaks.

Tickets

Een ticket voor deze geheel verzorgde dag kost €149,00 incl. BTW, lunch, snacks en uitgebreid dagprogramma. Het programma houden we nog even als verrassing!

Wie is Robert?

Robert Bridgeman is een integere Lichtwerker en Spiritueel leraar. Met zijn open, toegankelijke, levensluchtige en down-to-earth karakter en persoonlijkheid leeft hij wat hij ‘teached’.

Vanuit het retraitecentrum Terra Nova in Zuid Frankrijk – waar hij woont met zijn vrouw Monique en hun drie zoons – geeft hij het liefdesbewustzijn (Christus bewustzijn) handen en voeten door het zelf voor te leven.

Robert is een avontuurlijke bewustzijnsonderzoeker. Allerlei uithoeken van bewust- en spiritueel leven doorgrondt hij (waar mogelijk bij de bron) en integreert hij vervolgens in zichzelf en in de Bridgeman Zelfrealisatie Methode.

Robert staat – na 10 jaar wereldwijd onderzoek en scholing – in verbinding met talloze spiritueel leraren, centra en (hersen)wetenschappers over de hele wereld die zich bezig houden met het nieuwe bewustzijn van liefde, wijsheid en compassie.

Meer over Robert>>

Deel dit!