Transformeer jezelf en doorbreek blokkades door middel van yoga.

Bouw in 10 dagen een gezonde yogapractice op!

 

Door persoonlijke ervaring leerde Roy dat bijdragen aan een betere wereld voor hem telkens weer begint bij het ‘ont’-wikkelen van zijn echte authentieke zelf. In zijn trainingen hanteert hij daarom een holistische aanpak waarbij zowel de fysieke, energetische, emotionele, mentale als spirituele lagen worden aangeboord op weg naar jouw authentieke zelf en het manifesteren van jouw gewenste (werkend) leven. Met de intentie dat dit alles mag bijdragen aan individuen en organisaties die zich inzetten voor een wereld in meer harmonie, liefde, wijsheid en compassie.

Transformatieve yoga is een unieke vorm van yoga die in Nederland alleen wordt aangeboden door Roy Wenting. Roy combineert zijn kennis van yoga met zijn kennis over diepgaande, spirituele transformatieprocessen. Zo faciliteert hij je om via jouw fysieke lichaam, je mentale, emotionele en spirituele lichaam te helen. Om blokkades te doorbreken en belemmerende overtuigingen voorgoed te transformeren naar liefde. Zodat jij blijvend lichter leeft.

Daag jezelf uit
Om jou te helpen een yoga-routine op te bouwen, heeft Roy een tiendaagse challenge ontwikkeld. Jij wordt uitgedaagd om tien dagen achter elkaar tijd voor jezelf te creëren: om in tien dagen een routine te maken die jouw lichaam en geest versterkt en heelt.

Jij ontvangt elke dag tijdens de challenge een video met daarin een les van Roy. Hij neemt je mee in verschillende poses. Tijdens transformatieve yoga hou jij de lichamelijke poses langer aan dan je misschien gewend bent. De tijd per pose, de ademhaling: alles is optimaal ingericht om jouw transformatie zo effectief mogelijk te maken.

Je kunt zelf beslissen op welk moment van de dag jij deze meditatieve rustmomenten voor jezelf neemt: bijvoorbeeld vlak na het wakker worden of juist voor het slapen gaan. Na tien dagen heb jij een dienende, heilzame routine opgebouwd die je de rest van je leven kunt inzetten.

Dit krijg jij
Besluit jij dat je door middel van yoga je blokkades wilt doorbreken en transformeren? Dat je een routine wilt opbouwen die je de rest van je leven ondersteunt en versterkt? Dan is dit wat je krijgt wanneer je de tiendaagse challenge volgt:

  • Een stabiele basisset voor je dagelijkse yoga routine;
  • Inspiratie en inzicht om zelf met die basisset te spelen en het eigen te maken;
  • Een set energie-openers voor harmonie en balans in jouw lichaam;
  • Een transformerende yoga-houding en ademhalingsoefening voor elk van je 7 chakra’s;
  • Een techniek om dagelijks meer rust en vrede te ervaren in jezelf;
  • Toegenomen veerkracht, lenigheid, rust, mentale- en emotionele balans.

Besluit nu om in jouw leven een blijvende rust te brengen. Als lanceringsactie ontvang jij de challenge t.w.v. €69,90 nu tijdelijk voor €24,90!

 

START DIRECT , BOEK HIER >