Groei mentaal, emotioneel en spiritueel door fysiek te versterken
10 daagse online challenge

Roy is een transformatief coach en beëdigd yogateacher met een passie voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In de ontmoeting met hem ervaar je een diepgaande rust, zachtheid, compassie en begrip. Dit nodigt uit om snel openheid te bereiken en tot de kern te komen: dichter bij je ziel.

In 2012 behaalde Roy zijn certificaat als yogadocent bij een University op Koh Phangan (Thailand), aangesloten bij de internationale Yoga Alliance. De afgelopen 15 jaar maakte hij vele spirituele reizen door Azië. Tijdens deze reizen deed hij tientallen retraites, opleidingen, pelgrimstochten, klooster/ashram verblijven en cursussen onder begeleiding van gerealiseerde yoga- en meditatiemeesters. Roy is ook afgestudeerd als meditatietrainer en transformatief coach. Zijn gecombineerde kennis maakt hem tot een heel bijzondere trainer: de vorm van yogatransformatie die hij ontwikkelde is uniek in Nederland en heeft inmiddels honderden mensen door hun blokkades heen geholpen.

Groei mentaal, emotioneel en spiritueel door fysiek te versterken.

Dat kan. Pijnstukken, belemmerende overtuigingen, trauma’s en meer van wat jij bij je draagt hebben niet alleen mentaal, maar ook spiritueel, emotioneel én fysiek een negatief effect op jou. Je kunt dat ook omdraaien: met fysieke, transformatieve oefeningen kun je niet alleen fysieke, maar ook mentale, emotionele en spirituele blokkades en klachten transformeren. Wil je weten hoe? Meld je dan nu aan!

Je fysieke lichaam gebruiken om mentaal, emotioneel en spiritueel te helen

Jij bestaat uit vier lichamen: het fysieke, emotionele, mentale en spirituele. Deze lichamen zijn allemaal onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Transformatiewerk op het ene, werkt dus door in het andere. Heb jij bijvoorbeeld last van je buik, spijsverteringsstelsel of darmkanaal? Dan kun je dit fysiek verlichten. Tegelijkertijd ervaar je dan meer rust en ruimte, voel jij je beter geaard, heb je een dieper gevoel van vertrouwen en voel jij je veilig.
Roy Wenting combineert zijn kennis als yoga teacher met zijn uitgebreide ervaring en kennis van transformatieprocessen om bij jou diepe heling te faciliteren. Heling vanuit fysieke poses die diep doordringt. Mentaal, emotioneel en spiritueel. Zodat jij voorgoed bevrijd bent van belemmerende overtuigingen en blokkades.

START DIRECT , BOEK HIER >

De kosten zijn €77,00 incl. BTW. Dat is nog geen €8,- per les!

Daag jezelf uit met de Ten Day Physical Healing Intensive

Yoga is een eeuwenoude beoefening, ingezet door veel groot spiritueel meesters op weg naar een (ver)lichter leven. Deze beoefening geeft ons als mens enorm veel inzicht én mogelijkheden, als we maar weten hoe we dit moeten inzetten. Met transformatieve kennis kunnen we ons lichaam helen terwijl we mentale en emotionele blokkades doorbreken die ons in de weg staan.
Roy combineert yoga met diepgaande transformatie en faciliteert jou in heling op alle vier de lichamen. Hij heeft een online, transformatieve yogaroutine gecreëerd die je integreert in je dagelijks leven om bepaalde aspecten van je leven te helen, verstevigen en te laten floreren. Heb jij dit doorlopen? Dan ervaar je:

 • Een merkbaar sterker en vitaler lichaam;
 • Een betere spijsvertering;
 • Minder fysieke spanningen;
 • Minder mentale spanningen;
 • Meer rust, vrede en veiligheid;
 • Meer zelfvertrouwen en wilskracht;
 • En nog veel meer.

Speciaal voor jou

Wil jij diepgaande heling en transformatie doormaken met daarbij je lichaam als faciliterend instrument? Als je besluit de Ten Day Physical Healing Experience af te nemen dan krijg je 60 dagen toegang tot:

 • Meer dan 10 uur aan waardevol videomateriaal met verschillende, helende poses;
 • Een heldere tekst en uitleg over welke poses je kunt inzetten per levensgebied;
 • Een set handouts die je er altijd op na kunt slaan als je een specifiek issue wilt helen;
 • Een transformerende yoga-houding of ademhalingsoefening voor elk van je 7 chakra’s;
 • Technieken om dagelijks meer rust en vrede te ervaren in jezelf;
 • Toegenomen veerkracht, lenigheid, rust, mentale- en emotionele balans.

Besluit nu om in jouw leven een blijvende rust te brengen.

Waar: Online
Wanneer: wanneer je maar wilt
Investering: €77,00