Spiritueel leven 13 modules

Over de 13 modules

Module 1 ‘Bewuster worden & Lifestyle’
Jij wilt gelukkig zijn? Wat maakt het zo vreselijk lastig om dat geluk dan te ervaren?  Wat is die negativiteit die je regelmatig voelt?

Module 2 ‘Wie je in essentie bent’
We gaan de diepte in! Je ziet dat jij niet jouw persoonlijkheid bent, maar daar identificeer jij je wel mee. Logisch, dit is namelijk ontstaan in de loop van je leven. Wat is jouw échte identiteit?

Module 3 ‘Waarom je doet wat je doet’
In deze module ontdek je waarom je doet wat je doet. Wat is eigenlijk authentiek leven? Wat ervoor zorgt dat je niet, of minder, in verbinding staat met je ziel?

Module 4 ‘Emotionele balans’
Zonder dat je het weet, zit jij vol emotionele wonden, blokkades en trauma’s. Ze houden je weg van je authenticiteit en benemen je een licht en gelukkig leven.

Module 5 ‘Angst en liefde’
Spiritueel leven, is leven vanuit liefde. Waar angst is, is geen ruimte voor liefde. Waar liefde is, is geen ruimte voor angst! Dit is een belangrijke sleutel in jouw proces.

Module 6 ‘Omgaan met anderen’
Diep in ons hart weten we dat allemaal; de mening van anderen stelt niets voor. Toch vinden we wat anderen van ons vinden, zo belangrijk. En we oordelen.

Module 7 ‘Ken je brein’
We gebruiken onze hersenen non stop, maar bijna niemand begrijpt hoe hersenen precies werken. Dat is best gek en ook onhandig. Want waarom doe je wat je doet?

Mail module 8 ‘Mentale kracht’
Wat zou er gebeuren als je alles wat je denkt dat je weet, durft los te laten? Als je niet meer zo hoeft te oordelen over alles en iedereen. Als je dat kunt, ben je vrij!

Module 9 ‘Ontmoet je essentie’
Voor veel mensen is de verbinding met hun hogere bewustzijn geen onderdeel van hun dagelijks leven. Sterker nog, vaak zijn mensen zich helemaal niet bewust van de mogelijkheid!

Module 10 ‘Spiritueel leven’
Leer de sleutels hanteren voor een spiritueel leven. Transformeren naar een nieuw bewustzijn. Een bewustzijn van liefde, compassie, wijsheid en geven.

Module 11 ‘Het NU’
Door te ZIJN, verbind jij jezelf met jouw ziel en stromen alle zielskwaliteiten door jou heen je leven in. Doorzie jij het concept van het ‘NU’ en de methoden hiervoor?

Module 12 ‘Het nieuwe bewustzijn’
Als er één ding zeker is in het leven, is het dat alles continue beweegt. Wil jij kunnen leven vanuit een bewustzijn van geven, liefde en compassie?

Module 13 ‘Leren manifesteren’
Jij bent nu in staat te ontdekken wat jouw echte, jouw authentieke, passies zijn. Want jij weet wie jij bent en wat jij wilt. Je bent er klaar voor om te manifesteren en visualiseren!

Deel dit!