Gratis 7-daagse ademtraining

Breng je adem omlaag en je weerstand omhoog

Adem is de bron van jouw levenskracht. Je kan dagen zonder eten en drinken - maar nog geen vijf minuten zonder adem. Waarom ben je er dan toch niet zo bewust mee bezig?

Weet je dat je door met je adem te leren spelen cruciale levensgebieden beïnvloedt? Je ademhaling overdag bepaalt bijvoorbeeld je nachtrust. Je voert met je ademhaling fijnstof en andere afvalstoffen af.

Als jij je ademhaling onder controle krijgt en houdt, wordt je sterker en vitaler. Je weerstand gaat omhoog. Bepaalde fysieke mankementen genezen.

Marleen van den Hout, grondlegger van de methode Beter ademen® en de Adem Academie Nederland neemt je in een gratis online training van 7 dagen mee naar een vitaler leven met een hogere weerstand.

Schrijf je nu in en klik op de knop!

Nu tijdelijk helemaal gratis!

*Wees er snel bij: dit is een kennismakingsactie van beperkte duur

Ja, ik wil mijn gratis mini-training

Adem je vrij


Marleen van den Hout helpt je ademen tot diep in de onderbuik en hoog in je bewustzijn. Hierdoor maak je de weg vrij naar innerlijke rust, een gezond lijf en een lichter leven.

Marleen is de grondlegger van de methode Beter ademen® die een stuk vergeten ademkennis inbrengt. Dankzij deze kennis snap jij hoe je ademhaling werkt - wat het precies voor je doet.

Belangrijker: je snapt hoe je jouw ademhaling optimaal inzet voor elke activiteit. Je leert beter slapen. Ontspannen. Concentreren. Focussen. Je wordt fitter en productiever. Je gezondheid verbetert.

Ben je nieuwsgierig? Zet via de gratis 7-daagse video-training de eerste stappen naar een fit lichaam en vrije geest.

*Tijdelijk ter kennismaking helemaal gratis. Wees er snel bij!

Ontmoet Marleen

Ontmoet drs. Marleen van den Hout, oprichter van Adem Academie Nederland en grondlegger van de methode Beter ademen®.

Heb je eerder met Marleen gewerkt dan weet je dat zij met haar eigen, originele technieken direct naar de essentie gaat.

Haar werkstijl is licht en gracieus. Marleen ontwikkelde de methode Beter ademen® als een volledige transformatie- en helingsmethode. Het is een snelweg naar innerlijke rust en zelfrealisatie. Zij is ervaringsdeskundige en weet het werk te koppelen met je dagelijkse leven.

Na 25 jaar in het vak heeft Marleen niet alleen duizenden mensen getraind in de methode Beter ademen®, maar ook begeleid in een waarachtig transformatieproces.

Inmiddels heeft Marleen ruim 100 mensen opgeleid tot Beter ademen® trainers en/of transformatiecoaches en dat getal blijft groeien.

"Ik werk altijd vanuit mijn diepe intuïtie en een rugzak vol met 25 jaar vakmanschap en ervaring."

DIT ZEGGEN ZIJ

Helene
"Sinds de retraite weet ik wat liefde is, weet ik wat verbinding is. Weet ik wat mijn volgende stap is."

Mark
"Deze retraite zou je elk jaar moeten doen om jezelf op te schonen en je te herinneren aan hoe het echt werkt in het leven" (over een van Marleens' fysieke retraites).

Gert Jan
"Je krijgt het bij Marleen niet voor niets. Ze daagt je op een leuke manier uit dingen te doen die je in de eerste instantie niet denkt te kunnen of lastig vindt. Toch heb ik mezelf daardoor overwonnen en is mijn onrust verdwenen. Ik voelde ineens wie ik ben en durf gewoon te doen wat ik wil en twijfel niet meer zo of ik het wel goed doe."

Ben jij er klaar voor om je weerstand te verhogen en je adem omlaag te brengen? Meld je vandaag nog aan voor de gratis zevendaagse onlinetraining!

KLIK OP DE KNOP

Investering: Nu t.w.v. 77,00 tijdelijk gratis
Waar: online training
Wanneer: te volgen wanneer het jou uitkomt

YES! WE GAAN ERVOOR!