Quantum Connection Hypnosis Technique

Ontwikkel jezelf tot je maximale potentieel!

Quantum Connection Hypnosis Technique is een revolutionaire vorm van hypnose waarmee jij de toegang ontsluit tot jouw meest authentieke leven.

Je treedt met deze techniek in je genie-zone: daar waar jij van nature excelleert. Waar je alles wat je wilt zijn, feitelijk al bent!

Ben jij er klaar voor om het leven te leiden waarvoor jij op aarde bent gekomen? Je zielsmissie te vervullen?

Lees dan verder en ontsluit jouw ultieme leven, dromen en waarheid.

Ja, ik wil mijn ultieme leven leiden

*Wees er snel bij: vol = vol en de plekken raken op!

Te volgen als opleiding óf als persoonlijk ontwikkeltraject

De Quantum Connection Hypnosis Technique opleiding bestaat uit vier verschillende trainingen, of modules. Per module stap jij in verschillende levensgebieden in je meest authentieke zelf. Volg de module naar jouw keuze als persoonlijk ontwikkeltraject.

Wil jij de optimale ervaring (en dus het maximale effect)? Doorloop dan alle modules. Daarna ben je niet alleen zelf in je quantum flow, maar je bent ook gecertificeerd Quantum Connection Hypnosis Coach. Met andere woorden: de modules zijn dan een volwaardige opleiding.

Besluit jij alle modules af te nemen en examen te doen? Dan wordt je vermeld op onze website en ontvang je langs deze weg ook cliënten. Wil jij jezelf alleen op persoonlijk vlak ontwikkelen? Dan hoef je geen examens te doen: je stapt puur in je meest authentieke vorm.

EN ZO ZAG MODULE 1 ERUIT!

Dit zijn de vier modules

Let op: elke module is fysiek óf online te volgen. Als jij er fysiek bij bent, heb je alle aandacht van Roy Martina en Milan Somers, die je live begeleiden. Als jij online meedoet, heb je een buddy nodig die samen met jou de oefeningen doorloopt (jullie moeten in dezelfde ruimte zijn óf online met elkaar in contact staan: je gaat elkaar onder hypnose brengen).

Doe je online mee? Nodig dan 1 of 3 buddies uit. Je hebt tweetallen nodig maar voor de prijs van één ticket, ontvang je maximaal vier keer online toegang! Je kan de kosten dan dus onderling delen door vier (eigen verantwoordelijkheid)!

Module 1: Bypassing The Ego: The Fundamentals Of Quantum Connection Hypnosis Technique

Tijdens module 1 van de Quantum Connection Hypnosis Technique opleiding keer jij de normale hypnose binnenstebuiten en ondersteboven. Hoe? Je beweegt je ver voorbij het probleem en stapt direct in de oplossing.

Je leert in een diepe trance te stappen, maar ook hoe je anderen in een diepe trance brengt. In die trance maak je contact met het quantum veld. Je beweegt je voorbij je eigen ego en alles wat je denkt te weten. Hierdoor maak je verbinding met alle informatie die het quantum veld je te vertellen heeft.

Krijg toegang tot het veld van creatie en wonderen. Leer fundamentele begrippen -zoals bekend binnen de traditionele hypnose- te begrijpen, maar treedt in tegenstelling tot bij reguliere hypnose direct in contact met het veld van genieën en creativiteit.

Een aantal onderwerpen die je leert beheersen:

 • De verschillende hypnosestadia;
 • Hoe je snel dieper in trance komt en hoe je verbindt met het quantum veld van informatie;
 • Hoe jij voorbij de controle van je ego beweegt;
 • Hoe jij toegang krijgt tot alle informatie van het qantum veld;
 • Het fenomeen van Hypno-channeling (informatie doorgeven via je stem);
 • Hoe jij een krachtige Quantum Connectie Hypnose sessie opbouwt;
 • Hoe jij contact maakt met je Hogere Wijsheid;
 • Hoe jij neutraal naar je verleden kijkt en hiervan leert.

Kennis is macht. Macht is kracht. In verbinding staan met je genie zone? Geniaal. Tijdens deze module vindt jij de ingang tot het quantum veld van oneindige mogelijkheden. Stap uit de lineaire tijd in de synchroniciteit (het vergroten van de wet van aantrekkingskracht). Deepak Chopra noemt dit Synchrodestiny, een magneet worden voor geluk en voorspoed.

Klinkt je dit als muziek in de oren? Meld je dan snel aan voor module 1: Bypassing The Ego! Klik op de knop hieronder om je aan te melden.


Investering: tot 15 januari 2023 van 2.800,00 voor 2.000,00, daarna de reguliere prijs


Datum: uitverkocht, maar je kunt je alvast inschrijven voor 2023! De datum wordt z.s.m. gecommuniceerd
Landgoed Woudschoten te Zeist of via online deelname

Ik ben er fysiek bij

Module 4: Quantum Spirit Connection: Connect to Your Celestial Core

Deze module is uniek en nog nooit eerder vertoond: met Quantum Hypnose treed jij direct in verbinding met je Goddelijke kern - blijvend! Je raakt verbonden met de bron van je ontstaan. Jouw Hogere Zelf staat in verbinding met alles wat is. In deze dimensies en alle andere. Op deze planeet en alle andere. In dit leven en alle andere levens die jij leidt. En jij treedt blijvend in contact met de wijsheid die je in alle dimensies en levens hebt vergaard en vergaren zult.

Tijdens module 4:

 • Maak je verbinding met je Hogere Zelf;
 • Leer je anderen in contact brengen met hun Hogere Zelf;
 • Leer jij hoe je op ieder moment contact legt met je Hogere Zelf voor advies;
 • Leer je Hypno-channeling in te zetten om nog sterkere informatie te ontvangen;
 • Leer je fysieke klachten te helen en/of inzichten te geven in waar deze klachten vandaan komen;
 • Leer je hoe jij een krachtige Quantum Connectie Hypnose sessie opbouwt;
 • Leer je de diepte van je trance te testen.

Kennis is macht. Stel je voor dat je onbeperkt toegang hebt tot alle kennis van je Hogere Zelf, voorgaande en simultane levens, in alle dimensies, dwars door de grenzen van ruimte en tijd. Wil jij dit ervaren? Klik dan nu op de knop en meld je aan.

Investering: tot 1 juli 2022 van 3.500,00 voor 2.699,00, daarna de reguliere prijs

Datum: 8 t/m 12 juli 2022 (5 dagen)
Landgoed Woudschoten te Zeist of via online deelname

Module 2: Quantum Self Connection: Be the Best Version of You

Weet jij wat het is? Je ideale toekomst? Het kan zijn dat je bent geconditioneerd door egoverlangens. Deze staan jouw zielsmissie in de weg. Stel je eens voor dat je in contact komt met jouw ziel? Dan staat de weg open om je zielsmissie te leven!

Tijdens deze module verbind jij jezelf met jouw ideale toekomst. Je wordt de 'beste' (of liever gezegd: meest authentieke) versie van jezelf. Dit doe je door je te verbinden met de versie van jezelf die alles al bereikt heeft wat je vanuit je zielsverlangens wilt. Grijp nu je volledige potentieel en leer de meest authentieke versie van jezelf in te zetten als rolmodel en gids. Tijdens deze module:

 • Leer jij een stevige verbinding te leggen met het quantum veld;
 • Leer je zogeheten Quantum Journeys, reizen, te maken naar andere dimensies, tijden en levens;
 • Leer je hoe je jouw aangeboren vaardigheden en talenten maximaal uitdiept en toepast;
 • Leer jij jezelf verbinden met jouw ideale toekomst en hiermee in contact te blijven.

Ben je er klaar voor? Om in verbinding te treden met je genie-zone? Waar jij waarlijk de meest uitmuntende versie bent van al jouw talenten en potentieel? Klik dan op de knop hieronder om je aan te melden voor deze 4-daagse module.

Investering: tot 15 augustus 2022 van 2.800,00 voor 2.000,00, daarna de reguliere prijs

Datum: 30 september - 3 oktober 2022
Landgoed Woudschoten te Zeist of via online deelname

Module 3: Quantum Power Connection: Be a Master of Materialization

Wat wil jij graag manifesteren? Waar zou jij waarlijk je tijd en energie aan willen spenderen? En hoe krijg jij de financiële vrijheid om dit te bereiken? Tijdens deze module leer jij op de juiste manier technieken en tactieken in te zetten om jouw business -jouw droombaan of bedrijf- te laten floreren. Je overwint je angsten en ontsluit het volledige potentieel van jouw manifestatiekracht. Van jezelf en van je carrière. Een aantal onderwerpen die je straks beheerst?

 • Je verbindt je met jouw ideale toekomst als ondernemer;
 • Je 'downloadt en activeert' jouw meest succesvolle vaardigheden;
 • Je leert Quantum Business Hypnose optimaal in te zetten voor jouw bedrijf;
 • Je overwint de angsten die jou in de weg staan en leer terug te keren naar rust en vertrouwen.

Ben je er klaar voor om echt op te stijgen? Je vleugels uit te slaan en te materialiseren wat je al zó lang wilt? Dan is dit een unieke kans voor jou. Klik op de knop en meld je aan.

Investering: tot 15 oktober 2022 van 2.800,00 voor 2.000,00, daarna de reguliere prijs

Datum: 13 t/m 16 november 2022
Landgoed Woudschoten te Zeist of via online deelname

OF WORDT GECERTIFICEERD QUANTUM HYPNOTISEUR EN MELD JE AAN VOOR DE HELE OPLEIDING

Stel je voor: je hebt het gedaan! Je hebt je potentieel ontsloten. Je bent voorgoed verbonden met je Hogere Zelf. De meest authentieke vorm die je maar kunt zijn. En nu?

Nu geef je dit ook door aan anderen. Na het volgen van alle modules ben jij gecertificeerd Quantum Hypnotiseur. Je kent de technieken en bent in staat om een ander te faciliteren zijn of haar droomleven te bereiken.

Klinkt dit goed? Meld je dan aan voor alle modules en stap in jouw ideale toekomst. Klik op de knop!

Investeer voor alle modules t.w.v. 11.900,00 nu 7.700,00 en ontvang daarmee 4.200,00 korting!

Meet the teacher: Roy Martina, Quantum Mysticus

Drs. Roy Martina (44 jaar holistisch arts) is, samen met Drs. Joy Martina (Psychic Psychologist), de ontwikkelaar van de Quantum Connection Hypnosis Technique. Roy Martina ken je misschien van de 88 boeken die hij heeft geschreven, waaronder de internationale bestseller 'Emotioneel Evenwicht', te verkrijgen bij Hay House. Die samengewerkt heeft met o.a. Deepack Chopra, Bruce Lipton, Eric Pearl, Masaro Emoto en nog vele anderen. Hij heeft trainingen gegeven in zo'n 20 landen en zijn boeken zijn vertaald in 12 landen.

Hij ontwikkelde allerlei holistische therapieën ontwikkelde, zoals Emotioneel Evenwicht, Omega Heling, Remote Chi en NEI (Neuro Emotionele Integratie). Therapieën die worden toegepast in grote delen van Europa, de Verenigde Staten én China. Hij is bekend om zijn humor en het simpel maken van complexe zaken.

Aarzel jij nog? Een betere leraar ga je niet tegenkomen, Klik op de button en meld je aan!

Meld je nu aan en stap in je quantum flow

Me(e)t Milan Somers: Dé (zelf) Hypnose Expert van Nederland!

Milan Somers begeleidt jou samen met Roy Martina tijdens deze opleiding. Hij is hypnose-expert en werkt op internationaal niveau met leiders, topsporters en ambitieuze ondernemers. Gedreven mensen, die voor de extra mijl willen gaan. Die verdieping zoeken. Die van betekenis willen zijn voor de wereld om zich heen. Die niet meer puur voor het snelle geld gaan, maar verdieping zoeken, in zichzelf en hun omgeving.

Milan begeleid onder andere topsporters als Rens Blom, meervoudig Nederlands én wereldkampioen polsstokhoogspringen.

Ben jij er ook klaar voor om impact te maken? Om jezelf aan de wereld te laten zien? Stap dan nu in je quantum flow en klik op de knop!

Zij volgden module 1:

“Wauw, het was magisch om te ervaren, nog magischer op dag twee, sprakeloos in liefde.”

“It was amazing!!! Geweldige sfeer, fantastische groep en een super team met toptrainers Roy en Milan.”

“Het was ge-wel-dig!! Ik kijk uit naar de volgende module.”

BEKIJK DE TESTIMONIALS VAN ONZE DEELNEMERS!

WAT KRIJG JIJ: FYSIEK

Meld je aan om fysiek óf online mee te doen. Meld jij je fysiek aan? Dan krijg je:


 • Live persoonlijke begeleiding van Roy en Milan;
 • Toegang tot je genie-zone
 • Het maximale uit je natuurlijke talenten;
 • Het vermogen om je talenten in je voordeel te laten werken;
 • De volledige energie van de groep;
 • Een replay van elke trainingsdag;
 • Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving;
 • Een uitgebreid fysiek werkboek én een goodiebag;
 • Certificaat van deelname óf diploma bij alle modules.

WAT KRIJG JIJ: ONLINE

Meld je aan om fysiek óf online mee te doen. Meld jij je online aan? Dan krijg je:

 • Maximaal vier keer online toegang voor de prijs van één ticket;
 • Toegang tot je genie-zone;
 • Het maximale uit je natuurlijke talenten;
 • Het vermogen om je talenten in je voordeel te laten werken;
 • Een replay van elke trainingsdag;
 • Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving;
 • Het online werkboek;
 • Certificaat van deelname óf diploma bij alle modules.

BOEK DIRECT! MAAK HIERONDER JOUW KEUZE

Ik meld me aan voor module 1: fysiek

Je inschrijving terugverdienen?

Wil jij de opleiding volgen en direct terug verdienen? Dit kan! Als jij je aanmeldt krijg je na aanmelding direct een link van ons. Daarmee kun jij je aanmelden als affiliate en krijg je jouw eigen code! Als jij de training aanbiedt bij anderen, ontvang je 15% over iedere aanmelding voor de fysieke opleiding en zelfs 35% over iedere aanmelding voor de online opleiding.

Aarzel niet langer, maar meld je nu aan! Klik op de onderstaande knop!

AANMELDEN

GOED OM TE WETEN

Wanneer jij ervoor kiest om de uitdaging aan te gaan en voor eens en altijd in je geniezone te stappen verwelkomen we jou met open armen! Goed om te weten:

-Of je nu online of fysiek inschrijft: alles wordt opgenomen en je ontvangt een replay, zodat je de opleidingsdagen nog eens rustig kunt bekijken wanneer je iets even niet meer weet.

- Dagelijks van 9.30- maximaal 22.00 uur. Incl. oefenmomenten. De laatste dag is tot 17.30 uur.
- Je krijgt toegang tot de online leeromgeving om deze opnames te bekijken.
- Als je alle modules volgt, kun je kiezen voor een praktijkexamen, online examen en sessieverslagen. Dit kost weinig tijd, maar als je hieraan deelneemt ben je gecertificeerd en verwijzen wij cliënten door.
- Wil je een gedeelte online en een gedeelte fysiek bijwonen? Dan kun je dit melden: het is gewoon mogelijk.
- Wil je dit online doen, maar heb je geen buddy? Meld je dan aan bij onze besloten Facebookgroep.
- Jij ontvangt een uitgebreide map met protocollen en uitleg.
- De trainingsdagen zijn bij een prachtige, landelijke locatie en je wordt voorzien van een heerlijke lunch en diner.
- Wil je overnachten op de locatie? Dan ontvang je hier een goede korting op.