Chakra Healing 3e oog ONLINE (16 september)

16 sep
Online

09.00-12.00

€77,00 incl. BTW Inschrijven!

HEAL | the art of pure vulnerable intimacy

Transformeer je 7 schaduw energieën die gekoppeld zijn aan het chakra energie systeem en open jezelf volledig voor je eigen levenskracht.

Mensen willen zich gezien, gehoord, geliefd en bemind voelen. Om wie ze zijn. Zijn op zoek naar liefde in zichzelf en in hun omgeving maar deinzen weg voor de blootlegging van hun eigen schaduwkanten.

Het een gaat echter niet zonder het ander. De energie van liefde dwingt tot openen. In dat openen word je zichtbaar. Dit vraagt kwetsbaarheid, moed en vertrouwen.

Dit Transformatie Traject richt zich op het balanceren van de 7 universele menselijke schaduwkanten die verbonden zijn aan ons basis chakra systeem. Dit zijn collectieve resonanties van angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid.

In deze online training van 9.00-12.00 uur staat het 3e oog chakra centraal (illusie)

Boek hier direct jouw ticket

Deep dive ONLINE clearings per chakra (3e oog Chakra)

Tijdens de online cirkel-sessies faciliteert Rianne diepgaande energy clearings op basis van ieders individuele input gekoppeld aan het chakra dat die dag centraal staat. Zowel de schaduw als het menselijk potentieel. Aangevuld met inzichten vanuit de chakra psychologie.

3e-OOGCHAKRA (Illusie)

Het 6de chakra houdt de beelden in het geheugen die alle perceptiesvormen en staat tevens symbool voor het doorzien van illusies. Elk chakra geeft ons informatie, het is echter de taak van het 3de oog chakra om alle stukken informatie in elkaar te passen en betekenisvolle patronen op te stellen. Deze zelfreflectie leidt tot zelfkennis. Energetische onbalans geeft o.a. waanideeën, obsessies, nachtmerries, hoofdpijn, gebrek aan fantasie of verbeelding, slecht geheugen, zicht- en concentratieproblemen. Bovendien belemmert de chakra ‘demoon’ illusie het bewustzijn om zuiver de waarheid en realiteit waar te nemen. Een open en evenwichtig 3de oog chakra geeft het vermogen om het grotere geheel te zien en de diepere betekenis en helderheid vinden.