Start vandaag met ademen (9 december 2017)

09 dec
De Berenkuil in Utrecht

09:00-17.00 uur

€150,00 Inschrijven!

1 daagse workshop

START VANDAAG MET ADEMEN

Doorbreek je kaders! Doe eens iets anders. Neem eens tien minuten per dag de tijd om jezelf te optimaliseren. Creëer rust in je hoofd, energie in je lijf en ontspan. Los zo nodig hyperventilatie of benauwdheid op, stop malende gedachten, wees je stress de baas, verhoog je concentratie, ga astma te lijf, verbeter je sportprestaties, reinig je lichaam, stimuleer je immuunsysteem, verdiep je nachtrust, laat hoofdpijn gaan, ontwikkel je zelfvertrouwen en versterk je intuïtie. Het klinkt misschien onwerkelijk, maar anders ademen helpt je hieraan! In de workshop Start vandaag met ademen leer je hoe en waarom dit zo werkt.

Bridgeman Ademmethode (BAM)

Ademen is leven en de manier waarop je dat doet beïnvloedt direct de kwaliteit van je leven. Daarom bestaan er sinds mensenheugenis al specialisten op het gebied van ademhaling. De Iceman Wim Hof, de Oekraïnse arts Buteyko, Sportcoaches Koen de Jong en Stans van der Poel en talloze yoga en meditatie beoefenaars zijn allemaal met ademhaling bezig om lichaam en geest in goede conditie te brengen. Uit de kennis van al deze technieken en twintig jaar ervaring met mensen in beweging, is De Bridgeman Ademmethode (BAM) ontstaan. Een eenvoudige, originele methode die jou vrijwel direct een natuurlijke, lage ademhaling brengt, je hoofd leeg maakt en je kracht en energie geeft. Je investeert één dag en hebt duurzaam effect van deze eenvoudige, effectieve manier om jezelf te optimaliseren!

Locatie training

Start vandaag met ademen

Over het programma

In de workshop leer je ’s morgens de BAM aan in vijf praktische stappen die ook fysiologisch worden onderbouwd zodat je begrijpt wat je doet. ’s Middags nemen we alle oefeningen door die gemakkelijk toepasbaar zijn in je dagelijks leven.

Start vandaag met ademen wordt in Zwolle en Utrecht gegeven door Marleen van den Hout, de grondlegger van de BAM. De bijdrage aan Start vandaag met Ademen is € 150,- inclusief btw., lunch en een praktische hand out.

Wil je meer uit jezelf halen dan je nu doet? Lekker stevig en gezond blijven in je drukke bestaan? Ook ’s Avonds ook nog de puf hebben om leuke dingen te doen? Malende gedachten kwijtraken? Ademhalingsproblemen oplossen? Ont-stressen? Je intuïtie versterken en er op durven vertrouwen? Meer harmonie vinden? Meld je aan, doe mee en kom weer helemaal op adem.

Datum & Locatie

Wij organiseren deze workshop in Utrecht. De kosten voor deze dag zijn €150,00 incl. BTW en lunch. Wij organiseren deze training op zaterdag 9 december van 9.00-17.00 uur.

Tickets zijn te krijgen via de site van Marleen van den Hout.

Marleen van den Hout

Marleen van den Hout

Over de trainer

Marleen is een zeer ervaren coach en begeleider. Met haar bijna twintig jaar praktijkervaring heeft zij vele levensverhalen gehoord en honderden mensen geholpen zichzelf, hun missie en persoonlijke kracht te vinden. En met succes! Want in Marleens overtuiging is het de bedoeling dat je met zelfvertrouwen door het leven gaat en doet waar je voor geboren bent. Pas dan ben je echt gelukkig.

Samen met Marleen ontwikkel je dan ook diepgaande zelfkennis en geloof in jezelf. Je lost beperkende patronen tot in de oorsprong op en ontdekt wie je werkelijk bent, wat je wilt en wat jij betekent voor de wereld. Je maakt waar wat jij voor ogen hebt.

Marleen is tevens mede auteur van het boek ‘Start vandaag met ademen’.

Boekentip(s)

Start Vandaag met Ademen | Bridgeman Adem Methode | Bridgeman

€17,50

In Start vandaag met ademen geven Robert Bridgeman en Marleen van den Hout je al...
Lees verder