Alleen voor Bridgeman Coaches: Themadag

01 dec
HeartHouse Bussum

09.00-17.00 uur

€179,- Inschrijven!

Let op: deze dag is alleen voor Bridgeman Transformatie Coaches (in opleiding)

Waar gaat het over?
Jij bent als (aankomend) Transformatief Coach natuurlijk goed op de hoogte van de acht stappen om jouw cliënt te faciliteren in het transformatieproces. Eén van de stappen die het meeste vragen oplevert, is het doorbreken van patronen.

Het doorbreken van patronen is een stap die zich (net als andere stappen) niet slechts één keer voordoet tijdens het coachtraject en sessies. Het proces verloopt niet altijd lineair, dus stappen worden herhaald. En juist het doorbreken van het patroon is dé energetische ingang tijdens de transformatiesessie. Precies deze energetische ingang geeft de sessie, naast de transformatie stap (stap 6), de unieke energetische diepte van de Bridgeman Methode.

Wat gaan we doen
Je krijgt elk jaar een aantal uitnodigingen voor healing- en transformatiedagen. Deze zijn specifiek ontwikkeld om je de bedding te geven steeds dieper te zakken in je ontwikkeling als transformatief coach. Doorlopend te groeien en verfijnen, samen met andere transformatief coaches.

De focus ligt op het (energetisch) herkennen en invoelen welke patronen bestaan bij je cliënt. Als jij deze fijngevoeligheid aanscherpt, voel je helderder in op welke patronen er te doorbreken zijn. Hierbij zijn de mediamieke vaardigheden essentieel. Vervolgens leer je meer over het daadwerkelijke doorbreken van dit patroon.

Rianne faciliteert -samen met jou en de groep- een sessie waarin jij je skills uitdiept. Ook is er een groepsclearing en diep je jouw skills als veldhouder nog verder uit.

Natuurlijk word je ook meegenomen in de essentie van het doorbreken van patronen. Je krijgt de kans om je ervaringen te delen en al je de vragen te stellen. We leren met en van elkaar. Daarnaast deelt Rianne de doorlopende inzichten en zienswijze van de Bridgeman Academy met je.

Deze dag wordt door deelnemers gemiddeld beoordeeld met een 9,2!

Of je nu midden in de opleiding zit of al heb afgerond, is dit een hele fijne verdiepingsdag. We kregen duidelijke theorie direct gekoppeld aan de praktijk, waardoor alles begrijpbaar en toepasbaar wordt. Het wordt gegeven met een goede dosis humor en in een begrijpbare taal. Super fijn om dit meteen te kunnen toepassen bij mijn cliënten. Ik ben echt dankbaar voor deze verdieping. Het helpt mijn eigen systemen beter te begrijpen en die van mijn cliënten.”

“Ik had me opgegeven voor deze dag omdat ik nieuwsgierig was welke manieren er nog meer zijn om patronen bij de client te doorbreken. En ik ben naar huis gegaan met veel meer dan dat. Door de opbouw van de training en de beeldende informatie van Rianne is er bij mij een patroon zichtbaar geworden. Die ervaring en de bijbehorende informatie maken dat ik nu nog steviger sta als coach/ begeleider.”

“Rianne heeft me meegenomen in haar heldere zienswijze, waarbij tijd en ruimte leken op te lossen. Als een spons heb ik Rianne haar kennis en kunde in me opgenomen en haar teachings zie ik dan ook als een waardevolle aanvulling om mijn fysieke en energetische zintuigen te trainen.Ik ben bewuster gaan kijken en verbanden gaan leggen in hetgeen er gezegd wordt tav gedragingen. De individuele observaties waren voor mij een leerzame oefening om als coach scherper en gerichter te leren kijken. Rianne maakt op een eerlijke en humorvolle wijze inzichtelijk hoe we met bepaalde illusies aan het worstelen zijn. Super interessant.”

“Dank je wel Rianne Manten voor alle wijze lessen wederom. Bij jou raak ik echt nooit uitgeleerd!! Ik blijf onder de indruk van de combinatie van je directheid doortastendheid subtiliteit speelsheid en zachtheid.”

Aan het einde van de dag heb jij:

  • Verdieping gevonden in je vaardigheden;
  • Innerlijke blokkades getransformeerd;
  • Antwoorden op je vragen als transformatie coach;
  • Tools om je veld krachtiger te kunnen houden;
  • Je tools om transformaties te faciliteren aangescherpt.

Deze dag is alleen toegankelijk voor mensen die de opleiding tot Transformatief Coach hebben afgerond én de mensen die momenteel in opleiding zijn. Zien we ook jou terug?

Details:

Wanneer: 1 December 2023
Tijden: Start 09:30 tot ongeveer 17:00
Locatie: Heart House Bussum
Investering: 179,00 inclusief lunch en btw