Alleen voor Bridgeman Coaches: Themadag (tweeluik)

30 jun
HeartHouse Bussum

09.00-17.00 uur

€359,00 Inschrijven!

LET OP: Alleen te boeken voor Bridgeman Coaches (in opleiding)

Op 30 juni en 1 september 2023 wordt, exclusief voor Bridgeman Transformatief Coaches, weer een healing- en transformatiedag aangeboden, ditmaal tijdens een uniek tweeluik. Het thema is seksueel grensoverschrijdende ervaringen. Tijdens de healing- en transformatiedag van afgelopen jaar met ditzelfde thema, bleek een eendaagse niet genoeg om alle teaching over te brengen. Met deze reden wordt dit thema daarom in 2023 tijdens niet één, maar twee dagen behandeld. Veel van de deelnemers van de voorgaande healing en transformatiedag gaven aan dat ze zelfverzekerdheid mee naar huis namen in het kunnen werken met dit sensitieve thema.

Waar gaat het over?
Ben je (aankomend) Transformatief Coach volgens de Bridgeman methodiek en wil jij je verder verdiepen? Het thema seksueel grensoverschrijdende ervaringen vraagt om een hoge mate van sensitiviteit en diepgang. Het is echt een specialisme en veel van onze coaches vragen ons dan ook hoe ze hun cliënten hierin soepeler en effectiever kunnen faciliteren tijdens hun proces.

Wanneer je wilt werken met dit thema en met meer gemak en gratie tot de kern wilt komen met je cliënt, raden we met klem aan om deze tweeluik bij te wonen. Zodat je écht de meest warme en veilige bedding aan jouw cliënt kunt bieden.

Wat gaan we doen
Tijdens het Healing- en Transformatie tweeluik wordt jouw ontwikkeling en groei als transformatief coach gefaciliteerd. Rianne begeleidt de groep, deelt en teacht vanuit haar eigen ervaring, zowel persoonlijk als Transformatie coach en haar teacherschap. Ook wordt je verfijnd meegenomen in de impact en de doorwerking van (seksueel) grensoverschrijdend gedrag voor je cliënt(-en). Mede hierdoor zullen je skills als transformatief coach enorm uitdiepen, zowel algemeen als specifiek op dit thema. Daarnaast faciliteert Rianne -samen met jou- een groepsclearing/healing. Je verdiept je skills om neutraal en zuiver een sessie te kunnen faciliteren in relatie tot dit collectieve sensitieve onderwerp.

Jij kunt tijdens deze tweeluik al je vragen stellen en je ervaringen delen – bijvoorbeeld over zaken waar je wel eens tegenaan loopt met je cliënten. Rianne neemt je mee in de theorie achter jouw vragen én in nieuwe zienswijzen en inzichten vanuit de Bridgeman Academie.

De Healing en Tranformatiedagen wordt door deelnemers gemiddeld beoordeeld met een 9,2!

Wat deelnemers erover zeggen:

“Of je nu midden in de opleiding zit of al heb afgerond, is dit een hele fijne verdiepingsdag. We kregen duidelijke theorie direct gekoppeld aan de praktijk, waardoor alles begrijpbaar en toepasbaar wordt. Het wordt gegeven met een goede dosis humor en in een begrijpbare taal. Super fijn om dit meteen te kunnen toepassen bij mijn cliënten. Ik ben echt dankbaar voor deze verdieping. Het helpt mijn eigen systemen beter te begrijpen en die van mijn cliënten.”

“Ik had me opgegeven voor deze dag omdat ik nieuwsgierig was welke manieren er nog meer zijn om patronen bij de client te doorbreken. En ik ben naar huis gegaan met veel meer dan dat. Door de opbouw van de training en de beeldende informatie van Rianne is er bij mij een patroon zichtbaar geworden. Die ervaring en de bijbehorende informatie maken dat ik nu nog steviger sta als coach/ begeleider.”

“Rianne heeft me meegenomen in haar heldere zienswijze, waarbij tijd en ruimte leken op te lossen. Als een spons heb ik Rianne haar kennis en kunde in me opgenomen en haar teachings zie ik dan ook als een waardevolle aanvulling om mijn fysieke en energetische zintuigen te trainen.Ik ben bewuster gaan kijken en verbanden gaan leggen in hetgeen er gezegd wordt tav gedragingen. De individuele observaties waren voor mij een leerzame oefening om als coach scherper en gerichter te leren kijken. Rianne maakt op een eerlijke en humorvolle wijze inzichtelijk hoe we met bepaalde illusies aan het worstelen zijn. Super interessant.”

“Dank je wel Rianne Manten voor alle wijze lessen wederom. Bij jou raak ik echt nooit uitgeleerd!! Ik blijf onder de indruk van de combinatie van je directheid doortastendheid subtiliteit speelsheid en zachtheid.”

Aan het einde van de tweeluik heb/kun jij:

  • Je vaardigheden verdiept en verbreed in het werken met seksueel grensoverschrijdende ervaringen;
  • Helder wat grensoverschrijdend gedrag precies is;
  • Helder wat de duiding is van seksuele energie;
  • Inzicht in de doorwerking van de combinatie van grensoverschrijdend gedrag en seksuele energie in onbalans in het chakra systeem;
  • Zelfverzekerdheid om met dit thema te werken;
  • Innerlijke blokkades getransformeerd;
  • Antwoorden op je vragen als transformatie coach;
  • Tools om je veld krachtiger te kunnen houden;
  • Je tools om transformaties te faciliteren aangescherpt.

Deze tweeluik is toegankelijk voor mensen die de opleiding tot Transformatief Coach hebben afgerond én de mensen die momenteel in opleiding zijn. Deze tweeluik healing- en transformatiedagen bieden ruimte voor 22 deelnemers. Met name het thema seksueel grensoverschrijdende ervaringen en Rianne haar verfijndheid in teaching hierover enorm de interesse bij onze coaches. Er is nog ruimte, maar het advies is om snel te reageren.

Data tweeluik: 30 juni en 1 september 2023
Tijden: start 09.30 tot ongeveer 17.30
Locatie: Heart House, Bussum
Prijs: €359,00 inclusief lunch en btw

Klik hier om je aan te melden.

(LET OP: Je kunt je alleen inschrijven als je Bridgeman Transformatiecoach bent)