Altazar: Mastering your hidden control systeem (2 daagse)

19 jul
Isis Sofia in Dalfsen

09.00-17.00 uur

€495,00 incl BTW Inschrijven!

Heb jij ook het gevoel dat je vaak terugvalt in dezelfde patronen? En zelfs als je je hiervan (deels) bewust bent, blijft dit toch gebeuren. Hoe komt dat?

Telkens als je incarneert als mens ga je door een conditioneringsproces. Dit conditioneringsproces is een verzameling van onbewuste beslissingen welke je als jong kind gemaakt hebt over hoe, wie en wat je moet zijn om hier [op aarde] te overleven.

Dit zijn existentiële en fundamentele beslissingen. Deze beslissingen zijn gebaseerd op jouw interpretatie van jouw ervaring in deze fysieke realiteit.

Deze realiteit bestond al voordat jij incarneerde op aarde. De realiteit is verbonden aan degenen die hier al waren, met wie jij je realiteit deelt… En van wie jij afhankelijk was.

De beslissingen die je destijds gemaakt hebt in die omstandigheden zijn relevant en veelal onbewust bepalend voor jouw ervaring en leven in dit huidige moment. Ze zijn gemaakt in een tijd voordat je in staat, dan wel dat het toegestaan was, verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf. Dit is zelden een blauwdruk voor een gebalanceerd volwassen leven.

This is an advanced energy-led process based workshop. It is not suitable for beginners. It is intended to support those who are familiar with Altazar’s working methods, and those who are experienced in the challenges that committed inner exploration involves.

Places are limited. Attendance is by application.

The language of instruction is in English.

Dates

Two day workshop. 19 and 20 july.

Time

From 9.00h (opening at 9.30h ) – about 17.30h

Price

495,- including VAT (including tea and delicious lunch)

Location: Isis Sophia, Dalfsen