Living Your Soul’s Frequency: Altazar Rossiter Workshop (21 april 2024)

21 apr
Isis Sofia in Dalfsen

09:00-17.00 uur

€197,00 incl. btw Inschrijven!

LIVING YOUR SOUL’S FREQUENCY

Maak kennis met Altazar Rossiter – een boeiende ontdekkingsreis begint hier. Deze basiscursus biedt je de perfecte gelegenheid om Altazar Rossiter te leren kennen en zijn inzichten te verkennen.

LIVING YOUR SOUL’S FREQUENCY ~ HET LEVEN VAN JE ZIELSFREQUENTIE is het proces van je steeds verder openen voor de intelligentie van de ziel, voorbij de conditionering en programmering van conventionele standaard.

Dit roept je tot commitment om trouw te blijven aan jezelf, ongeacht hoe dat eruitziet en koste wat het kost. Hoe groter de weerstand naar deze commitment, hoe ongemakkelijker het leven veelal wordt.

Hoe iemand tot deze commitment komt, maakt deel uit van ieders persoonlijke proces. Soms verschijnt het als een plotselinge inspiratie, maar het manifesteert zich vaak geleidelijk – soms gaan er jaren overheen van weten dat er dingen moeten veranderen.

Timing is volledig individueel. Maar wanneer het tijd is, dan weet je het.

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor de 1-daagse workshop van Altazar Rossiter. De weg naar zelfontdekking en spirituele groei ligt voor je open.

Lees alles over de workshop hier>>

Kosten

De kosten voor deze workshop zijn €197,00 per dag, inclusief btw en drinken. Inclusief lunch.