MASTER | the art of love weekend retreat (23 t/m 25 juni 2023) Wachtlijst

23 jun
ZeeVELD te Castricum

3 dagen

€879,00 incl. BTW Inschrijven!

COMPLETELY SURRENDER TO YOUR OWN ENERGY AND SEXUALITY.

Je volledig vanuit zachtheid overgeven aan de stroom van het leven. Ware overgave aan je seksualiteit, levensenergie en het leven zelf. Zacht, intiem, open zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde.

Deze weekend retraite is ontwikkeld voor diegene die naar diepgaand evenwicht en expansie verlangt. Expansie van bewustzijn, creativiteit en zachtheid. In zichzelf en in de partnerrelatie. Dit is een proces van persoonlijke transformatie aan de hand van healing, lichaamswerk, chakra psychologie en ook individuele interventies.

De energetische innerlijke dans expressie geven van aanwezigheid en bewustzijn, van voelen en kanaliseren, van eigenwaarde en wilskracht, van zachtheid en begrenzing, van openen en expanderen, van autonomie en overgave.

Dit is een proces waarin jij je eigen ontwikkeling volgt, je individualiteit en eigen wil behoud om vervolgens vanuit de bedding van vrije keus en heelheid samen te Zijn. Jij expressie geeft aan deze stroming van levensenergie en seksualiteit vanuit intimiteit, innerlijk evenwicht, autonomie, integriteit en waarheid. In je (partner)relaties en in je hele Zijn.

De sleutel tot het ontvouwen van het diepste geluk van je hart zit in het voluit geven en ontvangen van liefde. Je hart volledig openen en verbinden het veld van onvoorwaardelijke liefde. Je daar elk moment aan overgeven. Laten zien wie je in werkelijkheid bent.

Meer informatie >

Dit proces is individueel. Het is n.l. gericht op het openen van je eigen innerlijke wereld. Uiteraard is het ook zeer geschikt voor partners die samen willen bouwen aan verdieping in hun relatie.

Wanneer: 23 , 24 en 25 juni 2023
Hoe laat: start vrijdag 10.30 uur en eindtijd zondag +/- 16.00 uur.
Investering: €879,00 incl. BTW, overnachtingen, eten & drinken (betalen in 3 termijnen is mogelijk)

Waar?
Transitium ZeeVELD in Castricum (Noord-Holland)

Deze retraite is volgeboekt. We werken met een wachtlijst.
TIP: Kijk hier voor het volgende weekend in november (Inner Flow Weekendretreat)