DANA EXCLUSIVE RETRAITE ( 4 T/M 9 JULI 2022) – VOLGEBOEKT

04 jul
Frankrijk - Terra Nova

4 t/m 9 juli

€0,00

Lieve mensen,

Toen wij 3,5 jaar geleden Terra Nova kochten, zeiden we tegen elkaar: ‘we kopen dit niet voor onszelf, we kopen het om te delen met anderen’. In de afgelopen jaren hebben we inmiddels zo een 1200 deelnemers mogen ontvangen op Terra Nova. De groepen die hier komen bestaan uit mensen die de opleiding volgen, retraites die door onszelf of externe teachers worden gegeven, vakantieweken en ook jongeren die we met liefde hebben geholpen iets van hun bagage te transformeren.

Ondanks de situatie die zich afgelopen 2 jaar wereldwijd heeft afgespeeld, hebben wij gelukkig de meeste groepen gewoon kunnen ontvangen. We zijn ons heel bewust dat deze hele situatie ook veel mensen heeft getroffen zowel op fysiek, maar vooral ook op financieel gebied. Omdat we Terra Nova graag delen met anderen, hebben we daarom een gratis retraite op de agenda staan dit jaar. Speciaal voor diegene die het niet kunnen betalen of door de maatregelen in de problemen zijn gekomen. Voor diegene die graag een keer een retraite zouden willen volgen, maar de eindjes niet aan elkaar kunnen knopen. 

In deze retraite is er plek voor 12 personen. Deze retraite is net als elke andere Exclusive retraites maar dan dus gratis. We vragen je alleen zelf je reis naar Terra Nova te bekostigen. Carpoolen met elkaar is een voordelige optie. 

De retraite wordt gegeven door Robert en Monique samen.

Klik hier om naar de site van Terra Nova te gaan.