Exclusive Retraite Alleen voor Vrouwen (23 t/m 28 mei 2022)

23 mei
Terra Nova Frankrijk

23 t/m 28 mei 2022

€1.395,- incl. BTW Inschrijven!

23 t/m 28 mei 2022

Deze retraite staat onder leiding van Monique van Leeuwen en Birgit Christine. Samen nemen ze je mee op een diepgaande innerlijke reis waarin jij en de belichaming van jouw échte Zelf centraal staat.

Deze retraite is voor jou wanneer jij voelt dat het tijd is om meer In Liefde te komen met jezelf en afscheid te nemen, loslaten, van oude gedragingen. Daar waar jij tegen aan loopt, op te schonen. Het is tijd om de eigenheid van wie jij bent als vrouw terug te nemen en opnieuw te ontdekken. Terug te keren naar balans en evenwicht op het gebied van jouw innerlijke mannelijke energie en jouw innerlijke vrouwelijke energie.  Gaan doorzien en voelen hoe jouw Vrouwelijke Kracht zich manifesteert én hoe deze te gaan ervaren, shiften en helen op de meest optimale manier voor jou.

We gaan werken aan de relatie die jij hebt met jezelf. Want hoe liefdevoller je kunt kijken naar jezelf, hoe meer verbinding jij kan aangaan met jezelf en hoe gezonder de relatie met jezelf is, bepaald de fundering van alle relaties die je aangaat met anderen. Of dat nu een partner, vriendin, kind of familie is.

In een groep van alleen vrouwen ga je met Monique en Birgit de diepte in. Beiden hebben ze hun eigen specialisme in onder andere vrouwen- en bevallingscoaching, diepgaand proceswerk, voorouderwerk, verslavingsexpertise en omgaan met gedrags- en energiestoornissen.

Met hun transformatieve werkmethoden, weten zij de groep in proces te brengen en doet de transformatie haar werk. Oude stukken lossen op, versterkt door de energie van de groep. De kracht van vrouwelijke energie maakt dat er ruimte is om in alle veiligheid te delen en te helen met elkaar.

Lees hier alles over deze vrouwenretraite >

Kosten

Deze exclusieve retraite heeft een waarde van €1.395,00 incl. BTW.

Let op: dit betreft een retraite Alleen voor Vrouwen.

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@terranova.center.