FRANKRIJK | MASTERCLASS QUANTUM INITIATIE (3 t/m 8 april 2023)

03 apr
Terra Nova Center Frankrijk

3 - 8 april 2023

€2.499 incl. btw | Early booking tot 15 maart 1.999 incl. btw Inschrijven!

Ontwaak je innerlijke Quantum Potentieel

Stel je voor dat je wakker wordt en weet wat je bent en dat je volledig in de kracht van je potentieel stapt en je je werkelijk ‘UNLIMITED’ voelt, bevrijd van al je beperkende overtuigingen: wat zou je daarvoor over hebben?

Spiritualiteit of Quantum Wetenschap?

Spiritualiteit is de subjectieve interpretatie van de onzichtbare Quantum Wetten. Wanneer je de wetten kent en je de blokkades opheft van wat je gelooft, dan ontluikt in jou de krachten die afgegrendeld waren door je geloofsovertuigingen: karmische trauma’s en alles wat je in de 4e dimensie tegenhoudt om je meest krachtige versie van jezelf te ervaren.

De geboorte uit de duisternis van jezelf zijn

De “3 Black Nights of the Soul “is de initiatie in je Quantum Zelf: om te ontwaken behoort jouw oude ik te sterven en te transformeren in de roeping van je ziel. Om dat proces te verdiepen heb je de mogelijkheid om met micro-doseringen van truffels en mushrooms te werken in combinatie met diepe transformerende ademhaling-sessies met ‘chanten’ en Quantum Sprongen naar de tijdlijn waar jij reeds volledig ontwaakt bent als Quantum Sapiens.

Klik hier om naar de website van Terra Nova te gaan.