Free flow new earth initiation retreat met Janosh, Roy Martina en Robert (26 sept t/m 1 okt)

26 sep
Terra Nova

26 september t/m 1 oktober

€2.700 incl. BTW Inschrijven!

De kans van je leven om de diepte in te gaan met 3 unieke Teachers!

Ben je klaar om door het portaal te gaan naar het leven waarvoor je geboren bent?

Celebration of the life we are meant to live

Janosh, Roy en Robert vieren hun verjaardag dit jaar weer samen in het mysterieuze Katharenland. En niet zomaar. Ze worden samen 174 jaar.

The law of trinity
Je kunt je misschien voorstellen dat een week met deze drie teachers het absolute summum van een spirituele ervaring met zich mee gaat brengen. En dat zij deze wijsheid en ervaring graag met jou delen. Het is een 5-Dimensionaal feestje van heling, plezier en integratie op de diepste levels, het spel van synergie vanuit 3 invalshoeken.

The joyous initiation
Dit feestje mag daarom gevierd worden. Niet alleen met heerlijke champagne en superlekker (vegetarisch) eten, maar ook met initiaties, meditaties, activaties, quantum journeys, transformatieprotocollen en veel meer. En jij kunt meevieren! Meld je nu aan voor deze retraite, want de belangstelling is groot.

Flow is guaranteed
Helemaal in free flow. 
De mannen hebben geen vast programma vooraf vastgesteld maar laten zich leiden door de flow uitgaande van de deelnemers, waardoor iets ontstaat dat uniek en alleen voor deze groep is bestemd. De drie jarigen delen een diepgaande passie voor de Nieuwe Aarde en het Nieuwe Bewustzijn. In deze bundeling van krachten word je meegenomen tot diep in jezelf. Topinspiratie, magische transformatieprocessen en heel veel plezier en lachen.

Life will never be the same when you resonate at a higher level
Na deze retraite ga je lichter, wijzer, gelukkiger, blijer en meer in verbinding met jezelf en de Nieuwe Aarde naar huis.