Hart Chakra Online Healing- 17 juni 2021

17 jun
Online

09.00-12.00 uur

€77,00 incl. BTW Inschrijven!

HEAL | the art of pure vulnerable intimacy

Transformeer je 7 schaduw energieën die gekoppeld zijn aan het chakra energie systeem en open jezelf volledig voor je eigen levenskracht.

Mensen willen zich gezien, gehoord, geliefd en bemind voelen. Om wie ze zijn. Zijn op zoek naar liefde in zichzelf en in hun omgeving maar deinzen weg voor de blootlegging van hun eigen schaduwkanten.

Het een gaat echter niet zonder het ander. De energie van liefde dwingt tot openen. In dat openen word je zichtbaar. Dit vraagt kwetsbaarheid, moed en vertrouwen.

Dit Transformatie Traject richt zich op het balanceren van de 7 universele menselijke schaduwkanten die verbonden zijn aan ons basis chakra systeem. Dit zijn collectieve resonanties van angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid.

In deze online training van 9.00-12.00 uur staat het Hartchakra centraal

Boek hier direct jouw ticket >

Deep dive ONLINE clearings per chakra (Hart)

Tijdens de online cirkel-sessies faciliteert Rianne diepgaande energy clearings op basis van ieders individuele input gekoppeld aan het chakra dat die dag centraal staat. Zowel de schaduw als het menselijk potentieel. Aangevuld met inzichten vanuit de chakra psychologie.

HARTCHAKRA (Verdriet)

Alles in de natuur streeft naar evenwicht en het hartchakra is het energetische centrum o.a. van evenwicht, liefde, acceptatie, koestering en beminning, Wanneer we door de ander worden bemind dan zien we de goddelijke spiegeling van wie we in werkelijkheid in de ander. Op een moment dat we op welke manier dan ook geen evenwicht ervaren in onszelf en in onze relaties verstoort het de energie. Dit kan zich uitten in gevoelens van afwijzing, verlating, eenzaamheid, verlies, verdriet en teleurstelling in je partnerrelatie, vriendschappen, familieleden of andere vormen van relaties. Liefde opent en geeft daarmee contact en verbinding met de meest pure en zuivere essentie van je Zijn.