Heal your inner wounded lover

29 mei
Online

9.00 - 17.00 uur

€129,00 incl. BTW Inschrijven!

MASTER | the art of sacred sexuality

 

Leer vrijen met het leven door te verbinden met jouw innerlijke energie van het archetype de minnaar. Na deze workshops ben jij in staat  jouw innerlijke de patronen en de shaduwkanten van dit archetype te duiden zodat jij meer vreugde diepgang en vrijheid ervaart in jezelf, in het leven en vooral ook in jouw seksualiteit. 

Het archetype de minnaar is namenlijk verbonden aan het sacraal chakra. Deze innerlijke krachtbron is niet alleen de fundering van jouw innerlijke seksuele heiligheid maar geeft ook bedding aan evenwichtige levensvreugde.  

De volledig ontwikkelde versie van de minnaar geniet namelijk van de diepgang in het leven, dit geeft het leven zin. Dit archetype draait om vrijheid. Volledig vrij in voelen en oprecht kunnen genieten van alle vormen van zintuiglijke ervaringen. Dit werkt dooin alle expressie van creativiteit, het gevoelsleven en de seksualiteit. 

Echter, er zijn 2 collectieve schaduwkanten verbonden aan het archetype de minnaar. In meer of mindere mate balanceert ieder mens tussen deze uiterste schaduwkanten die de symbolische benaming hebben van de verslaafde minnaar en de impotente minnaar Tijdens deze workshop herclaim jij je potentieel in innerlijk evenwicht hierin en expressie. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Deep dive online teaching & clearing  

Tijdens deze online workshop faciliteer ik teaching en diepgaande energy clearings op basis van ieders individuele input gekoppeld aan het archetype de minnaar. Zowel beide schaduwkanten ervan als het menselijk potentieel. Aangevuld met inzichten vanuit de chakra psychologie.

  • Tijden: start 09.30 tot uur 12:30 & 14:00 tot +/- 17.00.
  • Locatie: online via Zoom
  • Investering: €129,- incl. btw
  • Datum: zaterdag 29 mei

Meer informatie >

Deze training gaat door als er minimaal 10 deelnemer zijn.