Het Licht in Jezelf (Meditatietraining door Robert Bridgeman)

02 feb
Online

20.00 uur

€33,00 incl. BTW Inschrijven!

Vind het Licht in jezelf!

Kick off 2 februari.

Hoe vaak ben jij al enthousiast begonnen met mediteren, om er na een paar weken achter te komen dat je dagelijkse meditatie naar de achtergrond verdwijnt? Hoe komt dat toch? Je weet dat het je meer ontspanning en energie brengt. Je weet dat meditatie je concentratievermogen verhoogt en je stresslevel verlaagt. Waarom is het lastig om het vol te houden?

Veel meditatiecursussen leggen je de beginstappen uit van mediteren en waarom dit goed voor je is. Maar daar blijft het vaak bij. Het doel is vervolgens dat je al mediterend bij de Bron in jezelf komt. Maar als dat jou niet lukt is de kans groot dat je afhaakt voordat je goed en wel begonnen bent.

Wat als je bij de Bron begint en van daaruit mediteert? Wat als je deze vreugde, liefde en vrede van de Bron in jezelf bij de eerste meditatie al ervaart? Dat is toch een enorme motivatie om je verder te verdiepen in jouw meditatieproces?

Deze nieuwe online (live) meditatiecursus van Robert is tijdelijk maar 33 euro ipv 77 euro! Lees snel verder en ontdek wat jij hier allemaal voor ontvangt.We starten samen op 2 februari!

Tijdens deze cursus ontvang je:

  • Drie Online Live Meditatiesessies met de groep en Robert op 2 februari (20.00), 9 maart (20:00) en 30 maart (20.00);
  • De mogelijkheid om je vragen tijdens de live sessies aan Robert te stellen;
  • Levenslang toegang tot zes uitgebreide modules waarin Robert je begeleid naar de Bron;
  • Een ruime hoeveelheid aan meditatietechnieken en oefeningen.

Voel jij het verlangen om echt de diepte in te gaan met mediteren en dit structureel onderdeel te laten zijn in je leven?