Holy Grail Retreat met Janosh en Robert (15 t/m 20 maart 2021)

15 mrt
Terra Nova Frankrijk

5 nachten

€2.750,00 incl. BTW Inschrijven!

Een geheim, zo oud als de mensheid, zit verstopt in ons hart. Alleen zij die de reis naar binnen durven maken, zullen ontdekken wat niet buiten onszelf te vinden is: de essentie van ons bestaan. De Heilige graal in jezelf.

In vijf dagen tijd je trilling naar een hoger niveau brengen, een aantal diepe wonden helen en verbinding maken met wie je in essentie bent. Samen met een fantastische groep gelijkgestemden en twee bijzondere teachers. In een van de meest heilige gebieden ter wereld.

Op reis

Janosh en Robert Bridgeman nemen je samen mee op reis in het mystieke Katharenland. Een midweek retraite vol healing, meditaties, activaties, mystieke grotten en initiaties. Ontdek hoe Heilige Geometrie je optilt en het jouw leven kunt veranderen, als je het omarmt zoals onze voorouders dat deden. In oude culturen werd deze universele ‘taal’ gebruikt voor diverse rituelen en inwijdingen. Waarom? Omdat achter Heilige Geometrie het geheim van de schepping schuilgaat. Het brengt ons in contact met wie we werkelijk zijn.

Laat je gedurende vijf dagen inspireren door de unieke combinatie van Janosh en Robert op een magische locatie. Ervaar de geometrische ‘DNA-codes’ van Janosh, die diep doordringen in het onderbewustzijn. Leer hoe jij kunt bijdragen aan je eigen evolutieproces en hoe je (via actieve meditatie) in contact komt met jouw ‘Heilige Graal’. Laat je gedurende vijf dagen raken door de diepte transformatiesessies van Robert. Waarbij karmische wonden en oud zeer oplost en transmuteert in liefde. Het base camp is Terra Nova Center, de Nieuwe Aarde. Vlak onder de Franse Pyreneeën. Een betere locatie is niet denkbaar voor deze magische week. Op Terra Nova vinden de activaties van Janosh en de healingsessies met beide mannen plaats. Vanuit het prachtige centrum gaan we Katharenland in om heilige grotten te bezoeken waar we ceremonie en dieptesessies zullen ervaren.