Ontdek de fascinerende wereld van Transformatief Coachen – Informatieavond

08 okt
HeartHouse Bussum

19.00 - 21.30 uur

€11,00 incl. BTW Inschrijven!

Ben jij nieuwsgierig naar wat de opleiding tot Transformatief Coach precies inhoudt? Ben je benieuwd naar de praktijklessen die jou te wachten staan? En wil je weten welke mogelijkheden deze opleiding voor jou in petto heeft? Zoek niet langer. Kom naar onze live informatiebijeenkomst, waar je een voorproefje krijgt van de opleiding en al jouw vragen beantwoord zullen worden.

We nodigen je van harte uit om jezelf onder te dompelen in deze bijzondere gelegenheid, waar je volop de ruimte krijgt om al je brandende vragen te stellen aan Maike, Faya, Daisy en Christel.

Deze avond staat volledig in het teken van het verstrekken van alle benodigde informatie over onze opleiding die dit najaar weer van start gaat. Transformatief coachen is een prachtige reis van persoonlijke groei in al haar facetten. Wij geloven in een holistische benadering, met aandacht voor fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten.

NIEUW: vanaf dit jaar ook te volgen voor je PE-punten. Christel vertelt je hier als kaderarts en TCO intervisiebegeleider graag meer over.

Laat deze bijzondere kans niet aan je voorbijgaan en schrijf je vandaag nog in voor de TCO informatieavond.

PS: De zaalcapaciteit is beperkt, dus wacht niet te lang. Als jij serieus geïnteresseerd bent in de opleiding en deze avond niet wilt missen, aarzel dan niet en schrijf je vandaag nog in. Vol = vol!

  • Inloop: 19:00 uur
  • Start: 19:30 uur
  • Einde: 21:00 uur (uitloop tot 21:30 uur)
  • Bijdrage: 11 Euro

Boekentip(s)

De essentie van transformatief coachen

€32,50

Dit boek is geschreven voor alle coaches (in opleiding), healers, psychologen en...
Lees verder