Kennis- en ervaringsmiddag Transformatief Coachen

02 mrt
HeartHouse in Bussum

13.00 - 15.00 uur

€27,00 incl. BTW Inschrijven!

Wil je alles ontdekken over de Transformatief Coach Opleiding? Verlang je naar boeiende praktijklessen? En ben je benieuwd naar de ongekende kansen die deze opleiding voor jou biedt? Kom naar onze live Kennis & Ervaringsmiddag op 2 maart van 13.00-15.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur).

Je krijgt de unieke kans om onze teachers Robert en Maike, evenals de mentoren, persoonlijk te ontmoeten en en je krijgt alle ruimte om je brandende vragen te stellen. Je hoort meer over de unieke coachingsmethodiek en je ondergaat enkele transformatiemethoden om te voelen hoe de methodiek werkt.

Als jij serieus geïnteresseerd bent in de opleiding en deze avond niet wilt missen, aarzel dan niet en schrijf je vandaag nog in. Vol = vol!

Details:

Wanneer:  zaterdag 2 maart 2024

Tijd: 13:00 – 15.00 uur (inloop om 12.30 uur)

Locatie: Heart House in Bussum

Investering: 27 euro incl BTW

Word jij Transformatie Coach?

Je leert tijdens de opleiding tot transformatief coach diepgaand issues en trauma te doorgronden. Daarnaast leer je krachtige manieren om die issues duurzaam te ontwortelen. Deze middag word je een stukje meegenomen in het intuïtieve, spirituele werk zodat je kunt ervaren of dat bij je resoneert. Daarnaast bespreken we een aantal modellen en technieken die tijdens de opleiding aan bod komen.

Je hoort meer over de unieke coachingsmethodiek en je ondergaat enkele transformatiemethoden om te voelen hoe de methodiek werkt. Ben jij serieus geïnteresseerd in de opleiding, schrijf je vandaag nog in.

PS: De zaalcapaciteit is beperkt, dus wacht niet te lang!

Boekentip(s)

De essentie van transformatief coachen

€32,50

Dit boek is geschreven voor alle coaches (in opleiding), healers, psychologen en...
Lees verder