Inside Out Jongerenretraite (13 t/m 18 april)

13 apr
De Folkshegeskoalle – Terschelling

5 nachten

€750,00 of via donaties Inschrijven!

INSIDE OUT jongerenretraite (Terschelling)

De Bridgeman Foundation organiseert de INSIDE OUT Jongerenretraite voor jongeren van 16-24 jaar, die vastlopen in het dagelijkse leven. Ditmaal in de Folkshegeskoalle op Terschelling.

Steeds meer jongeren zijn sensitief en intuïtief.  Ze voelen zich ‘anders’ en hierdoor helaas vaak ook minder dan anderen. De één krijgt last van faalangst, trekt zich terug, kan zich niet concentreren of krijgt een woede-uitbarsting, de ander gaat veel piekeren, heeft last van dwangmatig gedrag, wordt verdrietig of krijgt zelfs depressieve gevoelens. Vanwege angst voor oordelen en/of afwijzing hebben deze jongeren zorgvuldig maskers gecreëerd om zich aan te passen aan de wereld om hen heen. Met alle lichamelijke, emotionele en psychische gevolgen van dien.

Jongenretraite Bridgeman Foundation

Lees alle uitgebreide informatie over deze jongerenretraite op de website van Terra Nova.

LET OP: deze retraite zal plaatsvinden op Terschelling! Niet op Terra Nova.

Herken jij jezelf hierin?

Heb je behoefte aan echt contact, verbinding en (h)erkenning in wat je ziet, voelt en ervaart? Wil je gewoon maar een ding en dat is eindelijk jezelf kunnen zijn? Dan kunnen wij jou helpen! Tijdens de INSIDE OUT Jongerenretraite gaan we de diepte in. Met elkaar en met jezelf. Van binnen naar buiten. Dit vraagt moed. Om eerlijk naar jezelf te kijken en dichtbij jezelf te blijven. Als jij dit aandurft, je gemotiveerd bent om aan jezelf te werken en verder wilt leren en groeien, schrijf je dan snel in (wellicht met hulp van je ouders/begeleiders)*. Na inschrijving krijg je een individueel gesprek met één van de jongerencoaches, om zo jouw persoonlijke hulpvraag en thema’s goed in kaart te brengen zodat we hier tijdens de retraite ruim aandacht aan kunnen geven.

Inschrijven

*De gegevens die jij invult, behandelen wij uiteraard vertrouwelijk. Indien je uiteindelijk niet gaat deelnemen aan de jongerenretraite, vernietigen wij jouw inschrijfformulier.