INSIDE OUT JONGERENPROGRAMMA (5 april)

05 apr
Live & Online€595,00 Inschrijven!

Voor het INSIDE OUT Jongerenprogramma heeft de Bridgeman Foundation een programma Ik Leer Leven ontwikkeld, speciaal voor jongeren van 16-24 jaar die vastlopen in het dagelijkse leven. We starten op 5 april weer met een nieuwe groep (maximaal 6 jongeren). De sessies vinden zowel online als live plaats.

Steeds meer jongeren zijn sensitief en intuïtief. Ze voelen zich ‘anders’ en hierdoor helaas vaak ook minder dan anderen. De één krijgt last van faalangst, trekt zich terug, kan zich niet concentreren of krijgt een woede-uitbarsting, de ander gaat veel piekeren, heeft last van dwangmatig gedrag, wordt verdrietig of krijgt depressieve gevoelens. Vanwege angst voor oordelen en/of afwijzing hebben deze jongeren zorgvuldig maskers gecreëerd om zich aan te passen aan de wereld om hen heen. Met alle lichamelijke, emotionele en psychische gevolgen van dien. Het wordt dus hoog tijd dat ze leren leven in plaats van overleven. En het gevoel van ‘anders zijn’ te veranderen in helemaal jezelf kunnen en durven zijn. Het INSIDE OUT Jongerenprogramma geeft jongeren deze kans!

Herken jij jezelf hierin?

Heb je behoefte aan contact, verbinding en (h)erkenning in wat je ziet, voelt en ervaart? Wil je gewoon maar één ding en dat is eindelijk jezelf kunnen zijn? Dan kunnen wij jou helpen! Tijdens het INSIDE OUT Jongerenprogramma ‘Ik Leer Leven’ gaan we de diepte in. Met elkaar en met jezelf. Van binnen naar buiten. Dit vraagt moed. Om eerlijk naar jezelf te kijken en dichtbij jezelf te blijven. Als jij dit aandurft, je gemotiveerd bent om aan jezelf te werken en verder wilt leren en groeien, schrijf je dan snel in*. Na inschrijving krijg je een (online) intakegesprek met één van de jongerencoaches, om jouw persoonlijke hulpvraag goed in kaart te brengen, zodat we hier tijdens het programma aandacht aan kunnen geven.

Inschrijven

*De gegevens die jij invult, behandelen wij uiteraard vertrouwelijk. Indien je uiteindelijk niet gaat deelnemen aan het jongerenprogramma, vernietigen wij jouw inschrijfformulier.

Bewust worden van wie je in werkelijkheid bent

Het 8-weekse online en live programma volg je samen met andere jongeren onder professionele begeleiding van twee Bridgeman jongerencoaches, Margreet Verrij en Bibian van Drie. Het is een volledig coachprogramma waarin je bewust wordt van wie je in werkelijkheid bent. Het programma daagt je uit. Het helpt je om zelf de touwtjes in handen te nemen, je goed te voelen over jezelf en met meer zelfvertrouwen in het leven staan. Het helpt je om in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Je krijgt tools in handen, waarmee jij het beste uit jezelf kunt halen. Je ontdekt waar je echt gelukkig van wordt. Los van alle stempels die jij hebt gekregen of die jij jezelf hebt gegeven. Je leert opnieuw naar jezelf te kijken. Niet naar wat nu je verhaal is, maar naar welk verhaal jij over jezelf wilt vertellen.

Wat kun je verwachten?

Het ‘Ik Leer Leven’ programma beslaat 8 weken. Elke week ontvang je een werkboek rondom een specifiek thema (o.a. identiteit, omgaan met emoties, mindset, relaties met anderen en leven in het nu) met theorie en oefeningen waarmee je zelf én samen met je buddy aan de slag gaat. Elke week is er een sessie met de groep, waarin we met elkaar de diepte in gaan (in week 1 en week 7 hebben we een live bijeenkomst, in de overige weken hebben we online zoomsessies). EFT (Emotional Freedom Techniques), soundhealing, shamanic breathing en ander energetisch werk maken hier onderdeel van uit. Daarnaast ga je tijdens het programma 8 stappen in je leven integreren, die je helpen om gezonder en bewuster te leven. Je wordt hierin begeleid, maar dit vraagt vooral om motivatie en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Kosten

De kosten per persoon zijn €595,- inclusief btw en exclusief verplichte aanschaf van het boek hEFTig van Yvonne Toeset (€24,95). In overleg met jouw ouders of begeleiders kijken we naar de mogelijkheden om de deelname zelf te betalen of deze te bekostigen vanuit PGB of budgetten binnen opvanghuizen/instellingen. Indien dit niet mogelijk is, gaan we op zoek naar een donateur.

De data:
– Op 5 april gaan we van start en ontvang je het eerste werkboek.
– 6 keer een Zoom sessie van 2 uur met de gehele groep  (20 en 28 april (waarna 2 weken Meivakantie), 18 en 25 mei, 1 en 15 juni)
– 2 keer een live bijeenkomst van 5 uur met de gehele groep (11 april en 6 juni. De live bijeenkomsten zijn van 10.30 – 15.30 uur . De locatie volgt (goed bereikbaar voor OV).

Inschrijven kan hier >

Donaties

Wil je het mogelijk maken voor een jongere om mee te doen? Je kunt een donatie doen ter hoogte van het gehele bedrag (€595,-), de helft (€297,50) of een kwart van het bedrag (€148,75). Maar natuurlijk is elke donatie, groot of klein, enorm welkom! Je kunt je donatie overmaken op rekeningnummer NL76 TRIO 0338 4252 68 t.n.v. Bridgeman Foundation, onder vermelding van jouw (bedrijfs)naam + omschrijving: donatie INSIDE OUT 5 april.

Een donatie is zowel voor bedrijven als particulieren (onder bepaalde voorwaarden) aftrekbaar. Wil je een bewijs van ontvangst van je donatie toegestuurd krijgen? Stuur dan een e-mail naar onze projectmanager  Bibian van Drie.

Na dit online jongerenprogramma

 • Heb je meer zelfvertrouwen en durf je weer voor jezelf te kiezen
 • Voel je weer verbinding met jezelf en anderen
 • Begrijp je wie je echt bent, wat je wilt en wat je nodig hebt
 • Heb je nieuwe dingen over jezelf ontdekt
 • Heb je weer contact met jezelf, je intuïtie en je innerlijke wijsheid
 • Zorg je voor en neem je verantwoordelijkheid over je eigen gevoelens
 • Weet je hoe je met blokkades en niet helpende gedachtes om kunt gaan
 • Handel je vanuit liefde in plaats van angst
 • Weet je hoe je zelf invloed hebt op stress en ontspanning
 • Voel je je gelukkiger en heb je meer lol
 • Maak je deel uit van de INSIDE OUT jongeren community waar je altijd op kunt terugvallen

Wat is inbegrepen?

 • 8 weken jongerenprogramma opgezet volgens de Bridgeman Methode
 • 8 weken begeleiding van jongerencoaches (met o.a. intake, tussentijdse 1-op-1 coachsessie en een coachsessie na afloop van het programma)
 • 6 keer een Zoom sessie van 2 uur met de gehele groep
 • 2 keer een live bijeenkomst van 5 uur met de gehele groep
 • 8 digitale werkboeken met theorie en oefeningen, die je gedurende het programma samen met je buddy doet
 • Deelname aan de online tribe (WhatsApp groep) waarin vragen aan elkaar worden gesteld en ervaringen met elkaar worden gedeeld
 • Heel veel online inspiratie (video’s en podcasts)
 • Heel veel diepgaande en verbindende gesprekken met de andere deelnemers en vrienden voor het leven!

Dit vinden de jongeren van het programma.

 

Kortom, jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn!