.Into Relation Dynamics (Rianne Manten)

19 sep
Ter Wolde - Yurt de Verwondering

8 dagen

€2997 ex BTW Inschrijven!

Veel hulpvragen van jouw cliënten als coach of facilitator, gaan vakmatig over onvrede over relaties. In dynamiek met o.a. familieleden, partner, kinderen, vrienden, collega’s. Veelal voelen cliënten zich niet voldoende vrij in de dynamiek of voelen een tekort in de verbinding.

Wil jij als facilitator of Transformatief Coach:

Je vak expertise professionaliseren in het systemisch vlot en gericht kunnen doorgronden van onevenwichtige relatie-dynamieken?
Begeleiding gaan bieden aan geliefden welke zijn vastgelopen in hun relatie middels duo/partnersessies?
Jezelf vakmatig verdiepen in de kunst van het ‘relateren’?

Weerspiegeling
Je cliënt kan alleen naar zichzelf kijken om te ontdekken waarom hij/zij ongelukkig is in relaties. Hoe anderen je behandelen is tenslotte een grote weerspiegeling van hoe we ons verhouden naar onszelf. Onze relaties zijn grotendeels een spiegel van onze eigen innerlijke (on)balans in vrouwelijke en mannelijke energie.

Afwijzing
Verkrampingen komen voort uit allerlei vormen van afwijzing die zich vertalen in gevoelens van eenzaamheid, gebrek aan aandacht, erkenning, waardering, koestering, angst voor het uitspreken van grenzen of verlangens. Of extremer: vormen zoals gepest worden, buitengesloten, verraad, vernederd, grensoverschrijdend gedrag.

Bewustwording
Het is aan de cliënt zelf om daar bewust van te worden en zich af te vragen waarom hij/zij dit gedrag accepteert, creëert of gespiegeld krijgt. Om vanuit eigenaarschap de innerlijke uitlijning te optimaliseren zodat ook de relaties met de buitenwereld kunnen meebewegen vanuit evenwichtigheid.

19 en 20 september 2024
28 en 29 november 2024
30 en 31 januari 2025
27 en 28 maart 2025

Locatie: Terwolde, Yurt de Verwondering