Into the womb Webinar door Rianne Manten (10 februari)

10 feb
Online

20.00-21.30 uur

€Gratis Inschrijven!

Ontsluit je unieke, vrouwelijke superkrachten

Op 15 maart starten wij met de online training Into the Womb – Unlock your sacred feminine powers. In dit webinar vertelt Rianne alles over de online training.

Deze unieke onlinetraining neemt je mee in een diepgaande innerlijke reis waarbij jij vanuit zachtheid en evenwicht, jezelf weer kunt ontvangen in je eigen schoot, je bekken, je baarmoeder. Je bekrachtigt jezelf als vrouw hiermee in de verbinding met het veld van moeder aarde en vrije stroom van alle Shakti krachten die hieraan verbonden zijn.

Tijdens dit onlineprogramma verbind jij jezelf met de diepte van de collectieve voorouderlijke, vrouwelijke ‘bloedwijsheid’. Je schoont de energetische verbinding op tussen jouw hartchakra en baarmoeder en opent jezelf hierdoor voor het voluit belichamen van de oerkrachten van moederaarde. Als jij bent geboren in een fysiek vrouwelijk lichaam, dan is jouw lijf optimaal afgestemd op het kanaliseren van dit Shakti-veld. Verlang jij ernaar jezelf volledig te ontvangen in je eigen schoot, je bekken, je baarmoeder? Dan is dit unieke, 10-weekse online programma gemaakt voor jou.

 

Rianne vertelt tijdens het webinar van 10 februari alles over deze online training !