Keelchakra Healing Online (8 juli 2021)

08 jul
Online

09.00-12.00 uur

€77,00 incl. BTW Inschrijven!

HEAL | the art of pure vulnerable intimacy

Transformeer je 7 schaduw energieën die gekoppeld zijn aan het chakra energie systeem en open jezelf volledig voor je eigen levenskracht.

Mensen willen zich gezien, gehoord, geliefd en bemind voelen. Om wie ze zijn. Zijn op zoek naar liefde in zichzelf en in hun omgeving maar deinzen weg voor de blootlegging van hun eigen schaduwkanten.

Het een gaat echter niet zonder het ander. De energie van liefde dwingt tot openen. In dat openen word je zichtbaar. Dit vraagt kwetsbaarheid, moed en vertrouwen.

Dit Transformatie Traject richt zich op het balanceren van de 7 universele menselijke schaduwkanten die verbonden zijn aan ons basis chakra systeem. Dit zijn collectieve resonanties van angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid.

In deze online training van 9.00-12.00 uur staat de KeelChakra centraal.

Schrijf je hier direct in >

Deep dive ONLINE clearings per chakra (Keelchakra)

Tijdens de online cirkel-sessies faciliteert Rianne diepgaande energy clearings op basis van ieders individuele input gekoppeld aan het chakra dat die dag centraal staat. Zowel de schaduw als het menselijk potentieel. Aangevuld met inzichten vanuit de chakra psychologie.

 

KEELCHAKRA (Bedrog)

Daar waar het sacraal chakra de poort is waar de buitenwereld sensorisch binnen komt, is het keelchakra het energetische centrum waarmee de innerlijke vibratie naar buiten gecommuniceerd wordt. Middels onze zelfexpressie komt de buitenwereld te weten wat er in onze binnenwereld leeft. Tevens is het de poort/filtering tussen hoofd en lichaam. Als het hoofd en lichaam vanuit vrije stroom op elkaar afgestemd zijn, kan er ‘waarlijk/waarheid’ gecommuniceerd worden. Onbalans in zelfexpressie kan zich uitten in vele gevoelens en sensaties. Denk hierbij o.a. aan spreekangst, leugens, geheimen, moeite hebben met het verwoorden van emoties of juist heel veel praten, ongepast onderbreken, roddelen, zwakke of harde stem, verlegenheid en verbaal geweld.