Lezing ‘Stoppen met Vlees’ 30 mei 2018

30 mei
Op Hodenpijl in Schipluiden

20.00 uur

€15,00 Inschrijven!

Op Hodenpijl presenteert:

Auteur en meditatieleraar Robert Bridgeman presenteert het boek Stoppen met vlees. Over stoppen met de consumptie van vlees. Geen wijzend vingertje, maar bewustzijn en dialoog.

‘Stoppen met vlees’ wil aandacht te genereren voor de gevolgen van de vleesconsumptie in Nederland. Zonder wijzend vingertje, maar op basis van respect, onderzoek en feiten. Doel van het project is om binnen een jaar (01- 2018 tot 01-2019) zoveel mogelijk in beweging te zetten, mensen bewust te helpen worden en partijen te verbinden. Met o.a. een documentaire, een boek en een online platform.

Het verhaal voor zowel documentaire als het boek begint met Robert Bridgeman die in 2015 zeven jaar vegetariër is. De auteur/ coach is uit ideële redenen omgeslagen van supercarnivoor naar vegetariër, maar weet niet van de hoed en de rand. Hij hoort steeds meer over de relatie tussen vlees en zaken als ontbossing van de Amazone, kanker en dierenleed en besluit op onderzoek uit te gaan. Twee jaar later weet hij meer dan hem lief is. Door alles wat hij gezien heeft is hij veganistisch gaan eten. Aan het eind van boek en film worden de disruptors van de bio-industrie besproken: Kweekvlees, plantaardige producten en zeewier producten.

Bekijk hier alvast een video: www.facebook.com/RJBridgeman/posts/1020749000044692

Datum

30 mei 2018 om 20.00 uur

Kosten
€15,00 incl. drankje

Locatie
Op Hodenpijl in Schipluiden

Aanmelden
Via deze link inschrijven, betaling is op de avond zelf.

Boekentip(s)

Stoppen met Vlees | Boek Over de Vleesconsumptie | Bridgeman

€20,00

Een eerlijk verhaal over de productie en consumptie van vlees. Verontrustende...
Lees verder