Lichter leven groepstraining (start 7 september 2017)

07 sep
Landgoed ISVW in Leusden

09:00-17.00 uur

€999,00 (incl. €500,00 korting) Inschrijven!

5 daagse training

JOUW SLEUTEL TOT GELUK, LIEFDE EN VRIJHEID!

Deze nieuwe groep start 7 september en zal begeleid worden door Robert Bridgeman zelf!

Zou je het fijn vinden om te voelen wie je echt bent?
Je kent ze misschien wel. Mensen die ‘echt’ lijken. Mensen die zich kwetsbaar durven op te stellen. Die in elke situatie zichzelf zijn, spontaan de juiste dingen zeggen en doen. Van die figuren die openlijk genieten van het leven. Die hun hart volgen en hun passie beoefenen. Misschien denk je wel eens: ‘Hoe doen ze dat toch? Waarom lukt mij het niet om lekker mezelf te zijn? Waarom speel ik zo vaak een rol, kan ik niet echt genieten van het moment en ben ik zoveel bezig met hoe ik overkom op anderen?” Authentiek zijn – jezelf zijn is wat ieder mens diep van binnen graag wil. Zonder schaamte en schuldgevoel, zonder onzekerheid en angst door het leven gaan. Echt genieten, intieme vriendschappen en relaties hebben, weten wat je wilt en hoe je het gaat bereiken. Misschien ben je wel heel authentiek in bepaalde facetten van je leven en wat minder op andere gebieden. Hoe dan ook, jezelf zijn staat gelijk aan geluk, aan liefde en aan in je kracht staan.

“Door het volgen van dit Lichter Leven traject ben ik op ‘mijn pad’ gezet, mezelf verder gaan ontwikkelen, bewuster geworden en ben ik veerkrachtiger dan ooit tevoren.”

Meer informatie over de Lichter leven groepstraining >>

Data & Locatie
Alle praktische informatie over de training, de locatie en onze organisatie is te vinden op onze website. De locatie van deze training is ISVW in Leusden. Het ISVW landgoed is van oorsprong een filosofisch cursusinstituut. Deze Lichter Leven trainingen wordt na lange tijd weer zelf door Robert Bridgeman gegeven en de trainingsdata zijn:
– Donderdag 7 september 2017
– Zaterdag 23 september 2017
– Zaterdag 7 oktober 2017
– Vrijdag 3 november 2017
– Vrijdag 24 november 2017

Heb je nog vragen over dit programma? Wij helpen je graag! Mail naar info@bridgeman.nl voor al jouw vragen. We nemen dan contact met je op!

Lichter leven

Het programma

Het Lichter leven programma is een volledig programma dat alle onderdelen omvat die je nodig hebt om een goed fundament voor een Lichter Leven te leggen. Het programma helpt je in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Je leert je volledige potentieel te benutten en ontdekt wat je nu eigenlijk wilt met je leven. Nadat je dit programma hebt gevolgd raak je nooit meer ‘de weg kwijt’ in het leven en is de weg vrij om je steeds verder te ontwikkelen. Gun je jezelf de kans om je eigen potentieel te ontdekken en te ontplooien?

Lees meer>>

Boekentip(s)

Start vandaag met Lichter leven

€15,00

Over het boek Robert Bridgeman leert je in zijn boek Start vandaag met lichter ...
Lees verder

Leer mediteren in 4 weken (CD)

€17,00

Over de CD Wat goed dat je wilt gaan mediteren! Met jouw motivatie en dez...
Lees verder