Live Demo: Quantum Hypnosis Technique (Milan Somers en Roy Martina)

03 sep
Live (Roermond) of online

10.00-16.00 uur

€15,00 of 50,00 incl. BTW Inschrijven!

Verbind je nu met je ideale toekomst. Alles wat jij wilt, ís er al. Je hoeft je er alleen maar op af te stemmen. Maar hoe?

Tijdens de opleiding Quantum Connection Hypnosis Technique leer jij zélf door middel van quantum hypnose in jouw meest authentieke vorm te stappen. Om contact te maken met de toekomst die je voor ogen hebt. En die toekomst heden te laten worden! Ook leer je om anderen te helpen dit te bereiken. Wil je hier alvast aan proeven?

Boek dan nu je toegangsticket tot de Quantum Connection Hypnosis Technique ervaringsdag op 3 september 2022 in Roermond.

Live online met Roy Martina en Milan Somers:

Roy Martina en Milan Somers geven op 3 september van 10:00 tot 16:00 een live demonstratie. Jij aanschouwt niet alleen met eigen ogen wat Quantum Timeline Jumping doet: je neemt zelf deel aan een sessie en gaat het ervaren.

Details:

Waar: Live Online of Response Instituut, Zuidhoven 11 te Roermond
Wanneer: zaterdag 3  september
Tijd: van 10:00 tot 16:00
Investering: Live online €15,00 – Fysiek aanwezig €50,00

LET OP: De LIVE TICKETS zijn uitverkocht. Je kunt alleen nog boeken voor de ONLINE tickets.

Je maakt kennis met de effecten van Quantum Hypnose. Het verbinden met je ideale toekomst is onderdeel van de volledige Quantum Connection Hypnosis Technique opleiding van Roy Martina en Milan Somers. Deze module start op 30 september 2022 en er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Vanuit het overweldigende succes van de kennismakingsdag van de eerste module, is er veel vraag geweest naar nog een kennismaking. Daarom bieden we je nu deze kans!

Tijdens deze kennismakingsdag onderga je de hypnose, maar leer je zelf nog geen trance inductie. Om kennis te maken met Quantum Hypnosis investeer je daarom slechts 50,00 voor fysieke aanwezigheid (let op: deze zijn uitverkocht) en 15,00 om er live, online bij te zijn.