Live transformatie Interventie door Robert Bridgeman

07 sep
Online

09.00-12.00

€0,00 Inschrijven!

Heb jij interesse in de Transformatief Coach Training en zou je graag Robert aan het werk willen zien terwijl hij een live interventie geeft?

Heb jij het boek De Essentie van Transformatief Coachen gelezen en zou je graag de content tot leven willen laten komen? De kennis vertalen in praktische toepasbaarheid?

Heb jij een transformatieretraite bijgewoond op Terra Nova en heb je interesse om vakinhoudelijk meer context te krijgen over Roberts’ transformatiemodel?

Tijdens een webinar demonstreert Robert met een cliënt live een hele interventie. Vooraf krijg je een korte uitleg over het Bridgeman transformatiemodel en na de demo is er ruimte voor vragen tijdens de nabespreking.

Jij kan hier live bij zijn op 7 september van 09.00 tot ongeveer 12.00 uur.

Aanmelden >

PS: red je het niet om erbij te zijn? Meld je evengoed aan, wij sturen je een opname na!

Hulpvraag Richard

Gedurende mijn leven heb ik reeds op jonge leeftijd een overlevingsmechanisme ontwikkelt.
Gescheiden ouders, weinig erkenning en waardering. Emotionele verwaarlozing en wantrouwen zijn de schema’s die ik ontwikkeld heb en een jaar of 6 geleden heb getackeld door me hier bewust van te worden. Sindsdien minder boosheid en meer rust, maar toch voel ik nog steeds dat ik veel dingen doe vanuit een soort “veiligheid”. Sinds 6 jaar begonnen aan de reis van het hoofd naar het hart en sindsdien een aanzienlijke spirituele groei doorgemaakt, inclusief een donkere nacht in 2019/2020.

Ik ervaar de dingen nu bewuster en handel waar het kan meer vanuit gevoel dan vanuit ratio.

Ik voel me vaak moe omdat het lijkt alsof ik steeds in gevecht ben… Vanuit wilskracht, gedrevenheid en doorzettingsvermogen lukt het mij bijna altijd wel om dingen voor elkaar te krijgen. Het lijkt ook vaak dat dingen me niet aan komen waaien en ik ervoor moet vechten. En ik wil niet meer vechten… ik ben moe… Ik wil weer leven ipv overleven.

Wil je eerst meer weten?

Transformatief coachen gaat om zelfontwikkeling in de breedte. De hele mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze vorm van coaching is de laatste jaren in Nederland aan het opkomen.

Download hier GRATIS hoofdstuk 1 van het boek De essentie van Transformatief coachen van Robert Bridgeman >>

Dit is wat collega’s erover zeggen:

Michael Pilarczyk, Oprichter van Mastermind Academy, Inspirator, schrijver en spreker

“Kennis en wijsheid begrijpelijk en toepasbaar maken, dat is de taak van de leraar, de meester. Robert Bridgeman heeft in dit boek vele universele wijsheden praktisch toepasbaar gemaakt voor coaches. Waardevol voor elke coach om te integreren in zijn of haar werkwijze, zodat het hoger bewustzijn weer onderdeel wordt van ons dagelijks bestaan.”

Ans Tros, medeoprichter en creatief directeur van SchoolvoorCoaching

“Dit boek had ik tijdens mijn studie psychologie willen lezen. De ziel, het onbewuste intuïtieve weten en reïncarnatie werden afgedaan als onwetenschappelijk. De kracht van de Bridgeman Zelfrealisatie methode is echter dat ze methoden overstijgt en je uitnodigt eigen grenzen en kaders te verleggen. Je ontdekt hoe je terugkomt bij je bezieling en vertrouwen op je innerlijke leiding, zodat je mensen vanuit deze ervaring kunt begeleiden naar een lichter leven.”

Jan Bommerez, auteur van ‘Kun Je een Rups Leren Vliegen?’ en ‘Door de Bomen het Bos Zien’

“Een transformatiecoach is een soort vroedvrouw voor de wedergeboorte van de cliënt: de geboorte als het Hogere Zelf, de ‘vlinder’ die lag te slapen in de ‘rups’. Het belang van dit boek is vooral dat het een structuur geeft aan het transformatief coachen. Zonder duidelijke richting kun je vooral verdwalen in het gecompliceerde labyrint van de menselijke geest.

Transformatie gaat niet zozeer over kennis maar over beleving en inzicht. Sla wanneer je het boek leest de oefeningen niet over! Transformatie gebeurt niet in het hoofd maar in buik en hart.”