Live transformatie Interventie door Robert Bridgeman

13 jan
Online

20.00-23.00 uur

€0,00 Inschrijven!

Heb jij interesse in de Transformatief Coach Training en zou je graag Robert aan het werk willen zien terwijl hij een live interventie geeft?

Heb jij het boek De Essentie van Transformatief Coachen gelezen en zou je graag de content tot leven willen laten komen? De kennis vertalen in praktische toepasbaarheid?

Heb jij een transformatieretraite bijgewoond op Terra Nova en heb je interesse om vakinhoudelijk meer context te krijgen over Roberts’ transformatiemodel?

Tijdens een webinar demonstreert Robert met een cliënt live een hele interventie. Vooraf krijg je een korte uitleg over het Bridgeman transformatiemodel en na de demo is er ruimte voor vragen tijdens de nabespreking.

Jij kan hier live bij zijn op 13 januari van 20.00-23.00 uur.

Aanmelden >

PS: red je het niet om erbij te zijn? Meld je evengoed aan, wij sturen je een opname na!

Hulpvraag Raymond

Ik kan zelf niet goed mijn emoties uiten. Ik kan verdriet maar moeilijk toelaten.  Ook het uitspreken laat ik wel eens achterwege om de harmonie te bewaren. En ik maak mij kleiner dan ik daadwerkelijk ben.

Ik ben opgegroeid in een warm gezin. Kwetsbaar opstellen en emoties uiten heb ik echter niet meegekregen van huis uit.  Met name mijn moeder heeft moeite met emoties uiten. 

Thuis werd verwacht dat je niet ‘de vuile was’ buiten ging hangen. 

En in de omgeving was het: Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. En vooral niet je hoofd niet boven het maaiveld uitsteken.

Naast het weinig uiten van gevoelens heb ik het gevoel dat ik als klein sensitief kind energie (oud verdriet) ben gaan dragen /absorberen van een ander. 

Verder ben ik iemand die veel in mijn hoofd zit en slecht kan aarden. Ik zou beter voor mijzelf moeten zorgen, grenzen aangeven en laat mij snel afleiden. Wat heeft geleidt tot lichte depressie in 2015 en burn-out in 2020. 

Ik wil mijn waarheid kunnen uitspreken en mijn emoties kunnen uiten en mijn creatieve levensenergie vrij kunnen laten stromen.

Wil je eerst meer weten?

Transformatief coachen gaat om zelfontwikkeling in de breedte. De hele mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze vorm van coaching is de laatste jaren in Nederland aan het opkomen.

Download hier GRATIS hoofdstuk 1 van het boek De essentie van Transformatief coachen van Robert Bridgeman >>

Dit is wat collega’s erover zeggen:

Michael Pilarczyk, Oprichter van Mastermind Academy, Inspirator, schrijver en spreker

“Kennis en wijsheid begrijpelijk en toepasbaar maken, dat is de taak van de leraar, de meester. Robert Bridgeman heeft in dit boek vele universele wijsheden praktisch toepasbaar gemaakt voor coaches. Waardevol voor elke coach om te integreren in zijn of haar werkwijze, zodat het hoger bewustzijn weer onderdeel wordt van ons dagelijks bestaan.”

Ans Tros, medeoprichter en creatief directeur van SchoolvoorCoaching

“Dit boek had ik tijdens mijn studie psychologie willen lezen. De ziel, het onbewuste intuïtieve weten en reïncarnatie werden afgedaan als onwetenschappelijk. De kracht van de Bridgeman Zelfrealisatie methode is echter dat ze methoden overstijgt en je uitnodigt eigen grenzen en kaders te verleggen. Je ontdekt hoe je terugkomt bij je bezieling en vertrouwen op je innerlijke leiding, zodat je mensen vanuit deze ervaring kunt begeleiden naar een lichter leven.”

Jan Bommerez, auteur van ‘Kun Je een Rups Leren Vliegen?’ en ‘Door de Bomen het Bos Zien’

“Een transformatiecoach is een soort vroedvrouw voor de wedergeboorte van de cliënt: de geboorte als het Hogere Zelf, de ‘vlinder’ die lag te slapen in de ‘rups’. Het belang van dit boek is vooral dat het een structuur geeft aan het transformatief coachen. Zonder duidelijke richting kun je vooral verdwalen in het gecompliceerde labyrint van de menselijke geest.

Transformatie gaat niet zozeer over kennis maar over beleving en inzicht. Sla wanneer je het boek leest de oefeningen niet over! Transformatie gebeurt niet in het hoofd maar in buik en hart.”