Live transformatie Interventie door Robert Bridgeman

22 jan
Online

09.00-12.00

€0,00 Inschrijven!

Heb jij interesse in de Transformatief Coach Training en zou je graag Robert aan het werk willen zien terwijl hij een live interventie geeft?

Heb jij het boek De Essentie van Transformatief Coachen gelezen en zou je graag de content tot leven willen laten komen? De kennis vertalen in praktische toepasbaarheid?

Heb jij een transformatieretraite bijgewoond op Terra Nova en heb je interesse om vakinhoudelijk meer context te krijgen over Roberts’ transformatiemodel?

Tijdens een webinar demonstreert Robert met een cliënt live een hele interventie. Vooraf krijg je een korte uitleg over het Bridgeman transformatiemodel en na de demo is er ruimte voor vragen tijdens de nabespreking.

Jij kan hier live bij zijn op 22 januari van 09.00 tot ongeveer 12.00 uur.

Aanmelden >

PS: red je het niet om erbij te zijn? Meld je evengoed aan, wij sturen je een opname na!

Hulpvraag Tjardo

Straalangst, onzichtbaarheid… De conditionering die dit veroorzaakt bij mij wil ik van mij afschudden. Tot aan mijn jeugd had ik moeite met spreken voor ”publiek”. Praten in de klas, spreekbeurten. Ik maakte mijzelf onzichtbaar, was onzeker en bloosde op de momenten dat ik aan de beurt was. Vanaf mijn jeugd heb ik ”de knop” omgezet en ben ik wel voor de groep gaan staan, aanvoerder geworden, presentaties gegeven. Hier haal ik voldoening uit en toch merk ik dat die veel groter kan zijn. Ik heb het in mij om veel meer te stralen, wanneer ik nog zekerder van mijzelf zou zijn en mijn oneindige kracht en missie nog meer zou laten zien. 
Mijn missie: Mensen helpen helemaal zichzelf te zijn en vol geluk en in overvloed te leven. 

Wil je eerst meer weten?

Transformatief coachen gaat om zelfontwikkeling in de breedte. De hele mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze vorm van coaching is de laatste jaren in Nederland aan het opkomen.

Download hier GRATIS hoofdstuk 1 van het boek De essentie van Transformatief coachen van Robert Bridgeman >>

Dit is wat collega’s erover zeggen:

Michael Pilarczyk, Oprichter van Mastermind Academy, Inspirator, schrijver en spreker

“Kennis en wijsheid begrijpelijk en toepasbaar maken, dat is de taak van de leraar, de meester. Robert Bridgeman heeft in dit boek vele universele wijsheden praktisch toepasbaar gemaakt voor coaches. Waardevol voor elke coach om te integreren in zijn of haar werkwijze, zodat het hoger bewustzijn weer onderdeel wordt van ons dagelijks bestaan.”

Ans Tros, medeoprichter en creatief directeur van SchoolvoorCoaching

“Dit boek had ik tijdens mijn studie psychologie willen lezen. De ziel, het onbewuste intuïtieve weten en reïncarnatie werden afgedaan als onwetenschappelijk. De kracht van de Bridgeman Zelfrealisatie methode is echter dat ze methoden overstijgt en je uitnodigt eigen grenzen en kaders te verleggen. Je ontdekt hoe je terugkomt bij je bezieling en vertrouwen op je innerlijke leiding, zodat je mensen vanuit deze ervaring kunt begeleiden naar een lichter leven.”

Jan Bommerez, auteur van ‘Kun Je een Rups Leren Vliegen?’ en ‘Door de Bomen het Bos Zien’

“Een transformatiecoach is een soort vroedvrouw voor de wedergeboorte van de cliënt: de geboorte als het Hogere Zelf, de ‘vlinder’ die lag te slapen in de ‘rups’. Het belang van dit boek is vooral dat het een structuur geeft aan het transformatief coachen. Zonder duidelijke richting kun je vooral verdwalen in het gecompliceerde labyrint van de menselijke geest.

Transformatie gaat niet zozeer over kennis maar over beleving en inzicht. Sla wanneer je het boek leest de oefeningen niet over! Transformatie gebeurt niet in het hoofd maar in buik en hart.”