Masterclass regressie- & reïncarnatietherapie (2 – 7 maart)

02 mrt
Terra Nova - Zuid Frankrijk

5 nachten

€1.290 incl. BTW Inschrijven!

Hallo lichtwerker,

Werk jij als healer, therapeut of als (transformatief) coach? Wil jij meer doorgronden en begrijpen rondom traumaverwerking op basis van de voorouderlijke familielijn en reïncarnatietherapie? En wil je vakmatig graag een volgende stap zetten in het losmaken van oud zeer van je cliënten door overtuigingen scherper te kunnen belichten en ophelderen? Dan neemt Maarten Oversier je tijdens een unieke retraite graag bij de hand om deze zaken tot waarheid te maken.

Tijdens deze retraite is Maarten jouw leermeester. In zijn masterclass neemt hij je mee in alle kennis, wijsheid en beoefening die zijn Nederlandse programma’s -de “Heelmethoden uit de Vier Windrichtingen” en “Rad van Avontuur”- in zich dragen.

De ervaring leert dat Maartens’ masterclass een enorme verrijking geeft op bestaande interventie-werkmethoden. Deelnemers zijn regelmatig verrast over het scala aan nieuwe mogelijkheden die dit werkgebied aanreikt. De diepgang, de logica van cohesie tussen oorzaak en gevolg en de holistische benadering biedt nieuwe, aantrekkelijke perspectieven in bestaande behandelmethoden.

Lees verder>>