Masterclass regressie- & reïncarnatietherapie (4 – 9 oktober 2021)

04 okt
Terra Nova - Zuid Frankrijk

5 nachten

€1.500 incl. BTW Inschrijven!

Werk jij als healer, therapeut of als (transformatief) coach? Wil jij jouw cliënten helpen hun trauma’s verwerken op basis van voorouderlijke familielijnen en reïncarnatietherapie? Wil je vakmatig de diepte in en ontdekken welke schat aan interventietechnieken er zijn als je voorouders gaat betrekken in jouw werk? Ben je op zoek naar een diepgaande methode, die de rauwheid niet schuwt en tegelijkertijd met ook heel veel humor wordt aangevlogen? Wil jij de schoonheid ontdekken van een therapie waarvan de wortels liggen bij de sjamanen of traditionele medicijnmensen uit verschillende culturen? Dan is dit je kans!

In deze masterclass neemt Maarten je mee in alle kennis, wijsheid en beoefening uit zijn Nederlandse programma’s: “Heelmethoden uit de Vier Windrichtingen” en ‘De Weg van het wiel”.

 

Tijdens deze retraite is Maarten jouw leermeester. In zijn masterclass neemt hij je mee in alle kennis, wijsheid en beoefening die zijn Nederlandse programma’s -de “Heelmethoden uit de Vier Windrichtingen” en “Rad van Avontuur”- in zich dragen.

De ervaring leert dat Maartens’ masterclass een enorme verrijking geeft op bestaande interventie-werkmethoden. Deelnemers zijn regelmatig verrast over het scala aan nieuwe mogelijkheden die dit werkgebied aanreikt. De diepgang, de logica van cohesie tussen oorzaak en gevolg en de holistische benadering biedt nieuwe, aantrekkelijke perspectieven in bestaande behandelmethoden.

Lees verder>>