Masterchallenge Transformatief Coachen (Online)

03 apr
Online€Gratis Inschrijven!

Wil jij meer weten over lichter leven en hoe Transformatief Coachen je daarbij helpt? Hoe het je helpt bij het doorgronden van het ‘menszijn’ en hoe het handvatten geeft voor een spiritueel leven met beide benen op de grond?
Of ben jij een lichtwerker en ben je op zoek naar verdieping? Wil je mensen kunnen faciliteren om sneller blokkades te kunnen doorbreken, ongeacht de oorsprong? Of de blokkades nu in dit, of in vorige levens hun oorsprong vinden? Ongeacht in welke dimensie? Op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau?

Dan hebben we speciaal voor jou een kosteloze Masterchallenge Transformatief Coachen ontwikkeld.

Meer inzicht in jezelf als mens en lichtwerker
Je kunt je gratis inschrijven voor de Masterchallenge Transformatief Coachen. Je ontvangt na inschrijving van ons elke dag gedurende een week zeven opdrachten. Deze helpen je reflecteren op jezelf als mens en als lichtwerker.

Aan het einde van de Masterchallenge heb je een beter gevoel bij de fundering van de Bridgemanmethodiek. Je voelt beter in wat de essentie is van Transformatief Coachen en wat dit voor jou -of voor de mensen die misschien wilt faciliteren- inhoudt.

Schrijf je gratis in voor de Masterchallenge. We starten 3 april ene je ontvangt dagelijkse van ons een mail. We eindigen op  9 april om 20.30 uur met een gezamenlijke Q&A samen met Robert Bridgeman