Meet & Greet teachers Training Transformatief Coachen

28 jun
HeartHouse Bussum

18.30 - 21.30 uur

€Gratis Inschrijven!

Wil je weten wat de opleiding tot Transformatief Coach precies inhoudt? Benieuwd naar de opwindende praktijklessen die je te wachten staan? En wat kun je allemaal bereiken met deze opleiding? Tijdens onze gratis live informatiebijeenkomst op 28 juni krijg je antwoord op al deze vragen en meer. Er is volop ruimte voor jou om al je brandende vragen te stellen. En dat is nog niet alles – je krijgt ook de kans om de inspirerende teachers Robert en Rianne en de mentoren live te ontmoeten!

Deze avond staat volledig in het teken van het verstrekken van alle benodigde informatie over onze opleiding die dit najaar van start gaat. Transformatief coachen draait om persoonlijke groei in al haar facetten. We benaderen het individu holistisch, met aandacht voor fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten.

Mis deze unieke gelegenheid niet en schrijf je vandaag nog in voor onze TCO: Meet & Greet de teachers.

PS: er zijn een maximaal aantal plaatsen beschikbaar in de zaal. Ben jij serieus geïnteresseerd in de opleiding maar wil je eerst naar deze avond toe? Schrijf je dan vandaag nog in. Vol = vol!

Datum: 28 juni van 18.30 uur (inloop), zaal open om 18.50 uur .We starten om 19.00 uur en de avond is afgelopen rond 21.30 uur (hou rekening met uitloop)