Ontdek de fascinerende wereld van Transformatief Coachen! (Meet & Greet)

12 sep
HeartHouse Bussum

13.30 - 16.30 uur

€Gratis Inschrijven!

Ben jij nieuwsgierig naar wat de opleiding tot Transformatief Coach precies inhoudt? Verlang je naar de praktijklessen die jou te wachten staan? En wil je weten welke ongekende mogelijkheden deze opleiding voor jou in petto heeft? Zoek niet verder! Kom naar onze gratis live informatiebijeenkomst op 12 september in Bussum, waar al jouw vragen beantwoord zullen worden, en nog veel meer!

We nodigen je uit om jezelf onder te dompelen in deze bijzondere gelegenheid, waar je volop de ruimte krijgt om al je brandende vragen te stellen. Maar dat is nog niet alles – je krijgt ook de unieke kans om onze inspirerende teachers Robert en Rianne, evenals de mentoren, persoonlijk te ontmoeten!

Deze middag staat volledig in het teken van het verstrekken van alle benodigde informatie over onze opleiding die dit najaar van start gaat. Transformatief coachen is een prachtige reis van persoonlijke groei in al haar facetten. Wij geloven in een holistische benadering, met aandacht voor fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten.

Laat deze bijzondere kans niet aan je voorbijgaan en schrijf je vandaag nog in voor onze TCO: Meet & Greet de teachers.

PS: De zaalcapaciteit is beperkt, dus wacht niet te lang! Als jij serieus geïnteresseerd bent in de opleiding en deze avond niet wilt missen, aarzel dan niet en schrijf je vandaag nog in. Vol = vol!

In de avond is ook mogelijk om deel te nemen.

Datum: 12 september van 13.00 uur (inloop), zaal open om 13.20 uur .We starten om 13.30 uur en de middag afgelopen rond 16.30 uur (hou rekening met uitloop)

Op 12 september organiseren wij in Bussum van 13.30-16.30 uur en van 19.00-22.30 uur een Meet & Greet met de teachers! Ben jij hier ook bij?
Aanmelding Meet & Greet