[Webinar] Transformatie One Year Later (1 december)

01 dec
Online

09.30-11.00 uur

€0 Inschrijven!

Hoe ziet het leven van iemand eruit een jaar na een transformatiesessie? Wat is er veranderd? Wil jij weten hoe een transformatiesessie eruitziet en wat de impact is op iemand een jaar later?

Meld je aan voor het gratis webinar: Transformatie: One Year After en ontdek wat deze transformatie voor Raymond heeft betekent?

Je ontvangt voorafgaand aan dit live webinar, de opname van de transformatiesessie van Raymond en Robert van vorig jaar. Je ziet in deze opname hoe een transformatie-sessie in zijn werk gaat en wat er gebeurt tijdens deze sessie.

Tijdens het live webinar op 1 december gaat Robert in gesprek met Raymond om zijn proces te bespreken. Hoe heeft Raymond deze sessie geïntegreerd in zijn leven en hoe heeft het zijn leven veranderd het afgelopen jaar. Tijdens het webinar mag jij live je vragen stellen aan Robert en Raymond.

Wil jij aanwezig zijn bij dit webinar op 1 december 09.30 uur? Meld je gratis aan. Kun je er niet live bij zijn, maar wil je dit wel zien? Meld je alsnog aan, je ontvangt van ons een replay.