Sacraalchakra Healing ONLINE (29 april)

29 apr
Online

9.00-12.00 uur

€77,00 Inschrijven!

HEAL | the art of pure vulnerable intimacy

Transformeer je 7 schaduw energieën die gekoppeld zijn aan het chakra energie systeem en open jezelf volledig voor je eigen levenskracht.

Mensen willen zich gezien, gehoord, geliefd en bemind voelen. Om wie ze zijn. Zijn op zoek naar liefde in zichzelf en in hun omgeving maar deinzen weg voor de blootlegging van hun eigen schaduwkanten.

Het een gaat echter niet zonder het ander. De energie van liefde dwingt tot openen. In dat openen word je zichtbaar. Dit vraagt kwetsbaarheid, moed en vertrouwen.

Dit Transformatie Traject richt zich op het balanceren van de 7 universele menselijke schaduwkanten die verbonden zijn aan ons basis chakra systeem. Dit zijn collectieve resonanties van angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid.

In deze online training van 9.00-12.00 uur staat de Sacraal Chakra centraal.

Boek hier gelijk jouw ticket >

Deep dive ONLINE clearings per chakra (Sacraal Chakra)

Tijdens de online cirkel-sessies faciliteert Rianne diepgaande energy clearings op basis van ieders individuele input gekoppeld aan het chakra dat die dag centraal staat. Zowel de schaduw als het menselijk potentieel. Aangevuld met inzichten vanuit de chakra psychologie.

HET SACRAALCHAKRA

Het Sacraalchakra is het centrum van gewaarwording. Het centrum van voelen, sensaties, verlangens, plezier, vreugde, behoeftigheid, kwetsbaarheid et cetera. Het centrum van creatiekracht. Van creativiteit.

Door pijnlijke ervaringen die gevoelens van eenzaamheid, afwijzing en verlating hebben opgeroepen, creëren we vaak ook patronen om dat niet meer te hoeven voelen. Daarmee blokkeer je alleen het waarnemen van alle gevoelens

Door je Sacraalchakra te clearen (her)claim jij jouw recht en het vermogen om weer ten volle te voelen en plezier te ervaren. Je claimt ook jouw creatiekracht en geeft je creativiteit de ruimte om te vloeien. Dat wil jij toch ook?