Online MBE Training (met o.a. Meditatie & Mindfulness

07 okt
Online (6 ochtenden)

09.00-12.00 uur

€449,90 Inschrijven!

Jij bent een uniek, goddelijk wezen dat hier op aarde is en een volledig menselijke ervaring opdoet. En gefeliciteerd: dwars door alles wat jij hebt meegemaakt, gemanifesteerd en doorleefd, leef je nog steeds. Je doet het goed! En toch…

Toch voel jij dat je méér kunt. Dat je meer wílt. Dat jij meer in je mars hebt! En het kriebelt. Jij wilt het maximale uit jezelf halen! Jij wilt leven volgens jouw volle potentieel. Vanuit je unieke, authentieke zelf!

Herken je het bovenstaande? Dan hebben we goed nieuws voor je: het is allemaal mogelijk. En als jij dat wilt zet je nú de eerste stap. Je gaat er helemaal voor.

Ontsluit jouw potentieel
Een uitzonderlijk krachtige manier om jouw trilling te verhogen en steeds dichter bij je authentieke zelf te komen, is via meditatie. Sterker nog: dit is een essentieel component in jouw reis naar een lichter, vrijer en krachtiger leven. Een andere, essentiële factor, is training en educatie.

Bridgeman biedt je nu een unieke kans om een Mindfulness Based Emotional Intelligence programma bij te wonen. Dit programma is erop gericht om jouw volle potentieel tot wasdom te brengen. Voorheen werd het alleen aangeboden in bedrijven, maar jij kunt er nu online bij zijn. Heb jij het doorlopen? Dan heb je alle tools in handen om jouw volle potentieel te ontsluiten en er eindelijk uit te halen waarvan je altijd al hebt gevoeld dat het erin zat.

Wat je gaat doen

De Mindfulness Based Emotional Intelligence (MBE) methode (powered by Bridgeman) is  geaccrediteerd bij de Vereniging Voor Mindfulness (VVM). De methode kenmerkt zich door de combinatie van mindfulness toepassing, wetenschappelijke onderbouwing en ontwikkeling van emotionele intelligentie:

 • Emotionele intelligentie: Je leert hoe je emotionele intelligentievaardigheden ontwikkelt. Denk hierbij aan: meer zelfbewustzijn, zelfmanagement, motivatie, empathie/compassie en sociale vaardigheden. En dit zijn belangrijke vaardigheden voor de leiders van de toekomst.
 • Mindfulness toepassing: Je leert mindfulness meditatie en technieken toe te passen, zoals: mindfulness meditatie, concentratiemeditatie, compassie/empathiemeditatie, bewegingsmeditatie etc.. Daarnaast leer je omgaan met hindernissen die je onderweg tegenkomt.
 • Wetenschappelijke onderbouwing: Je leert de effecten en voordelen van meditatie vanuit wetenschappelijke onderzoeken. Bronnen: Stanford University, Harvard University en Google’s Search Inside Yourself programma. Daarbij worden ook verbanden gelegd tussen mindfulness meditatie en de voordelen hiervan op het ontwikkelen van emotionele intelligentie.

Het programma duurt 2 maanden, waarbij je verspreid over 6 ochtenden van 09:00 – 12:00 niet allen kennis maakt met de werking van jouw brein, maar ook de technieken leert om je brein optimaal te gebruiken. Zelfoptimalisatie door middel van wetenschappelijke kennis en technieken om het brein te optimaliseren, waaronder meditatie en ademhalingstechnieken.

Wat krijg je

Doorloop je dit programma? Dan ervaar je na afloop het volgende:

 • Je zelfvertrouwen neemt toe, angsten en onzekerheden verminderen;
 • Je gaat beter om met stress en ervaart meer ontspanning;
 • Je ervaart minder malende gedachten en meer rust in het hoofd;
 • Depressiviteitsgevoelens nemen af;
 • Je leert omgaan met gedachten en emoties;
 • Je angsten en onzekerheden nemen af;
 • Je toont meer empathie, ervaart verbeterde sociale vaardigheden en een betere omgang met anderen;
 • Meer intensiteit in het leven en meer voelen;
 • Je verhoogt je concentratie en focus;
 • Je bevordert jouw persoonlijke kracht en authenticiteit;
 • Je verbetert je algehele gezondheid en welzijn;
 • Je leeft bewuster en gezonder;
 • Je laat makkelijker los en leert accepteren;
 • Je creativiteit neemt toe.

Kortom: je ontsluit je potentieel en gaat ten volle leven. Dat wil jij toch ook?

Dit is de eerste keer dat de training beschikbaar is voor particulieren. Organisaties als RTL, NOS, KLM en de Rijksoverheid gingen je al voor. We starten op 7 oktober. Jij hebt dus niet zoveel tijd meer om je nog in te schrijven. Beslis nu en kom in je volle kracht te staan.

ONLINE TRAINING DATA

Deze MBE training zal daarna online (via Zoom) plaatsvinden op de volgende data:

7 oktober 2021
14 oktober 2021
28 oktober 2021
11 november 2021
25 november 2021
9 december 2021

Alle tijden zijn van 9.00-12.00 uur.

De kosten zijn € 449,90 incl. werkboek, online academy login en BTW per deelnemer.

N.B. Deelname aan deze training is verplicht voor de Meditatietrainer Opleiding. Als je deze training nu volgt en de Meditatietrainer Opleiding later ontvang je vrijstelling op dit programma onderdeel.

TRAINER

Deze online training wordt gegeven door Roy Wenting, die sinds 2016 is opgeleid in de MBE methode en duizenden personen en professionals deze methode leerde. Roy is tevens hoofdtrainer in de Meditatietrainer Opleiding waar deelnemers deze methode zelf leren doceren.