Wortelchakra Healing ONLINE (2 september)

02 sep
Online

19.30-22.30 uur

€77,00 Inschrijven!

HEAL | the art of pure vulnerable intimacy

Transformeer je 7 schaduw energieën die gekoppeld zijn aan het chakra energie systeem en open jezelf volledig voor je eigen levenskracht.

Mensen willen zich gezien, gehoord, geliefd en bemind voelen. Om wie ze zijn. Zijn op zoek naar liefde in zichzelf en in hun omgeving maar deinzen weg voor de blootlegging van hun eigen schaduwkanten.

Het een gaat echter niet zonder het ander. De energie van liefde dwingt tot openen. In dat openen word je zichtbaar. Dit vraagt kwetsbaarheid, moed en vertrouwen.

Dit Transformatie Traject richt zich op het balanceren van de 7 universele menselijke schaduwkanten die verbonden zijn aan ons basis chakra systeem. Dit zijn collectieve resonanties van angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid.

In deze online training  staat de WORTEL Chakra centraal (angst).

Boek hier direct jouw ticket

Let op: deze workshop wordt alleen LIVE gegeven. Er zal geen replay beschikbaar worden gesteld.

Deep dive ONLINE clearings per chakra (WORTELChakra)

Tijdens de online cirkel-sessies faciliteert Rianne diepgaande energy clearings op basis van ieders individuele input gekoppeld aan het chakra dat die dag centraal staat. Zowel de schaduw als het menselijk potentieel. Aangevuld met inzichten vanuit de chakra psychologie.

WORTELCHAKRA (Angst)

Dit chakra is echt de fundering van jouw hele chakra-systeem. Wanneer het basis chakra uit evenwicht is dan weerspiegelt zich dat terug in alle ander chakra’s. Het basis chakra laat zich uit balans halen door de schaduwenergie van angst. Grote en kleine expressies ervan. Vaak klampen mensen zich vast ter compensatie aan controle, routine, zekerheid, voedsel. Ervaren ze een angst voor eenzaamheid en gevoel van leegte. Of juist het tegenovergestelde. Een totaal gebrek aan focus en weinig verbinding met hun eigen lichaam. Het potentieel van het basischakra weerspiegelt de stevigheid om zonder terugdeinzen alles onder ogen te zien en voluit aanwezig te blijven.