Kruinchakra Healing ONLINE (14 oktober 2021)

14 okt
Online

09.00-12.00

€77,00 incl. BTW Inschrijven!

HEAL | the art of pure vulnerable intimacy

Transformeer je 7 schaduw energieën die gekoppeld zijn aan het chakra energie systeem en open jezelf volledig voor je eigen levenskracht.

Mensen willen zich gezien, gehoord, geliefd en bemind voelen. Om wie ze zijn. Zijn op zoek naar liefde in zichzelf en in hun omgeving maar deinzen weg voor de blootlegging van hun eigen schaduwkanten.

Het een gaat echter niet zonder het ander. De energie van liefde dwingt tot openen. In dat openen word je zichtbaar. Dit vraagt kwetsbaarheid, moed en vertrouwen.

Dit Transformatie Traject richt zich op het balanceren van de 7 universele menselijke schaduwkanten die verbonden zijn aan ons basis chakra systeem. Dit zijn collectieve resonanties van angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid.

In deze online training van 9.00-12.00 uur staat de Kruin Chakra centraal.

Bestel hier gelijk jouw ticket

Deep dive ONLINE clearings per chakra (Kruin Chakra, gehechtheid)

Tijdens de online cirkel-sessies faciliteert Rianne diepgaande energy clearings op basis van ieders individuele input gekoppeld aan het chakra dat die dag centraal staat. Zowel de schaduw als het menselijk potentieel. Aangevuld met inzichten vanuit de chakra psychologie.

KRUINCHAKRA (Gehechtheid)

Het 7de chakra symboliseert de multi dimensionaliteit van je Zijn. Het opgaan in het goddelijke bewustzijn. Bij het openen van het kruinchakra gaat het niet zozeer over het verruimen van het bewustzijn maar over het doorzien van gehechtheid aan het aardse bestaan. Energetische onbalans geeft o.a. cynisme, starheid, spirituele verslavingen, migraine, vastklampen aan overtuigingen. Omgaan met gehechtheid en verslavingen vraagt echter een zekere mate van energetisch koorddansen en het loslaten van de fixatie op onze buitenwereld. Het potentieel van het kruinchakra om wijsheid te belichamen geeft bedding aan de beschouwing van universele waarheid, wijsheid en verbinding met andere dimensies. Kortom, ware overgave aan het eenheidsbewustzijn en vertrouwen in de oneindige stroming van het universele systeem.