Point of No Return – Online intensive met Robert & Janosh

02 nov
Online

20.30 - 22.30 uur (5 avonden)

€149,00 incl BTW Inschrijven!

Je bent al best wel een tijdje bezig met spirituele ontwikkeling. Misschien volg je workshops en retraites. Je verslijt online trainingen en bezoekt lezingen. Je mediteert en beoefent yoga. Je omringt je met spirituele vrienden en je leest je misschien wel suf. Je zoektocht is mooi en spannend, maar je lijkt steeds maar niet verder te komen.

Het is altijd maar hetzelfde liedje. Je loopt steeds weer vast op hetzelfde punt. Alles wat je doet helpt je op weg, maar een echte doorbraak laat op zich wachten…

Als je een vliegtuig zou zijn, zou je rondjes rijden op het vliegveld, in plaats van op te stijgen, omdat je eigenlijk geen idee hebt waar je nou heen mag…

Daarom is het NU tijd voor verandering. Het is tijd om voor eens en altijd jezelf te overstijgen en te gaan leven zoals je voelt dat het in je zit. Authentiek, krachtig, aanwezigheid en vol magie.

Het is tijd om op te stijgen, om het point of no return te vinden waar je niet meer terug van kunt komen. Zodat je alleen nog maar verder kunt vliegen, je dromen achterna.

Om voor eens en voor altijd die doorbraak te genereren hebben Janosh en Robert Bridgeman de koppen bij elkaar gestoken. Na het overweldigende succes van hun gezamenlijke HOLY GRAIL online programma in het voorjaar van 2021, is het nu tijd all the way te gaan.

Over het programma

Een intensief programma van 5 afleveringen waarin je alle aspecten van spirituele ontwikkeling gaat doorwerken. Maar dan wel JUIST die aspecten die in andere programma’s niet of nauwelijks voorkomen! Alle taboes en heilige huisjes gaan ERAAN! Een confronterende en eerlijke innerlijke reis.
De eerste aflevering gaat om innerlijke veiligheid en om seksuele taboes. Vervolgens gaan we aan het werk met macht en verslavingen. De diepte in, zodat jij meer en meer in je eigen authentieke kracht gaat staan. In aflevering 3 pakken we de thema’s zelfliefde en eigenwaarde aan. Jij verdient het om jezelf geweldig te vinden en je eigen grootsheid te omarmen. Overtuiging dat dit niet oke is? Schaam je je daarvoor? Wacht dan maar…