Pranic Essence Retreat met Brahman Menor (21 april tm 27 april)

21 apr
Dominicanenklooster in Huissen

1 week

€1.899,00 Inschrijven!

Leven van de Bron

Stel je eens voor: welke kracht zou jij ervaren als je wist dat je niet langer afhankelijk bent van eten en drinken om te leven? Dat je alles wat je nodig hebt in, door en om jezelf vindt?

Prana is de universele levensenergie die in, door, met en om jou stroomt. Wanneer je leert contact te leggen met deze energie begrijp en ervaar je dat alles wat je nodig hebt letterlijk altijd bij je en beschikbaar voor je is.

Je bent gewend om te leven van externe factoren -bijvoorbeeld eten en drinken- maar wat nou als de Prana in en om jou genoeg is om fit, vitaal en gezond te leven?

Pranic living levert je een gezonder lichaam op, want je voert het niet meer met externe middelen die je lichaam belasten. Maar je ervaart daardoor ook een sterkere geest. Minder prikkels. Minder stress. Minder drama. De kracht voor overgave en acceptatie.

Van 21 t/m 27 april ben je welkom om de Pranic Essence Experience mee te maken onder bezielde leiding van Brahman Menor. Ervaar wat het met je doet om te leven op universele energie en kom dichter bij je authentieke zelf.