QA Mystery School: Self-Empowerment Training

16 nov
Online

20.00-21.30 uur

€Gratis Inschrijven!

Wil jij je intellectuele vermogens overstijgen en verder groeien?

Altazar Rossiter faciliteert binnen zijn Mystery School de Self Empowerment Training. Tijdens deze training leer jij je werken met je eigen spirituele intelligentie. Je leert je eigen, Goddelijke kern aan te boren om zo waar meesterschap over jezelf te creëren. Zodat jij je volste potentieel leeft.
Wil je meer weten? Weten hoe je de energie van een ander, van een groep, kunt opmerken en duiden? Leren hoe jij je eigen energieveld kunt houden en bewaken, zonder tegen dat van een ander te leunen? Op 16 november faciliteert Altazar een gratis Q&A (voertaal Engels) waarin jij al jouw vragen kunt stellen.

Hoe, wat waar?
Altazar is een groot meester, een fantastische energiewerker, coach en wijsheidsleraar. Hij beschikt over de intuïtieve gave om je onbewuste, saboterende blokkades aan het licht te brengen, zodat ze je niet langer persoonlijk en professioneel in de weg zitten. Doordat hij volledig in zijn kracht staat, stelt hij je in staat om je wonden die deze blokkades veroorzaakt hebben, te transformeren.

Jij kunt dit zelf ook leren. Het vergt commitment en ownership. Wil jij weten hoe jij jouw saboterende blokkades blootlegt en overwint? Meld je dan aan voor de Q&A en stel jouw vragen aan Altazar. Altazar gaat niet vaak live om vragen te beantwoorden, dus dit is een vrij unieke kans. Meld je aan.

Waar: Online
Wanneer: 16 november
Tijd: 20:00

Zoals eerder gezegd: meesterschap over jezelf claimen vergt commitment. We zenden daarom geen replay van de Q&A toe maar vragen je om je er echt aan te committeren en aanwezig te zijn. Bedenk je dat de voertaal Engels is.

Deze Q&A is het meest geschikt voor deelnemers die eerder een workshop van Altazar gevolgd hebben en bekend zijn met zijn werkwijze.