Stap in de toekomst van persoonlijke ontwikkeling als Quantum Hypnosis Coach! (29 nov – 2 dec 2023)

29 nov
Landgoed Woudschoten in Zeist

29 nov - 2 dec

€Diverse opties Inschrijven!

Ben jij klaar om jezelf te transformeren in de versie die moeiteloos cliënten aantrekt met gratie en genot? Tijdens deze module ontdek je de magie van Quantum Hypnosis en leer je zowel de essentiële praktische vaardigheden als de diepgaande begeleidingsmethoden.

Wat staat je te wachten tijdens deze inspirerende reis?

  • Begeleid jouw cliënten met meesterschap: Ontdek hoe je cliënten op een passende en effectieve manier begeleidt door gebruik te maken van Quantum Hypnosis. Laat hen de kracht van hun eigen innerlijke wereld ervaren en ze zullen blijvende transformaties doormaken.
  • Integreer Quantum Hypnosis in je werkveld: Leer hoe je Quantum Hypnose naadloos kunt integreren in jouw bestaande praktijk of werk. Verrijk jouw diensten met deze revolutionaire benadering en maak een diepgaand verschil in het leven van anderen.
  • Trek nieuwe cliënten aan: Ontdek effectieve strategieën om jouw klantenkring te vergroten. Van marketing tot communicatie, je leert hoe je op authentieke wijze jouw doelgroep aantrekt en inspireert.
  • Optimaliseer jouw werk als Quantum hypnotiseur: Breng jouw vaardigheden naar een hoger niveau en laat jouw talent als Quantum Hypnosis Coach volledig tot bloei komen. Ontdek nieuwe inzichten en technieken om nog meer impact te creëren.
  • Ervaar zelf Quantum Hypnosis: Om de kracht van Quantum Hypnosis ten volle te begrijpen, onderga je het ook zelf. Dit zal jouw eigen groei en ontwikkeling versnellen, en je zult de magie van deze techniek diep in jezelf integreren.

Klaar om jouw pad als Quantum Hypnosis Coach te bewandelen? Schrijf je nu in en laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan. Ontwikkel jezelf en help anderen om een leven vol potentieel en transformatie te omarmen. Wees erbij en ervaar de kracht van Quantum Hypnosis!

 

Details

Locatie: Woudschoten te Zeist of online
Data: 29 november t/m 2 december 2023

Hoofdteacher: Milan Somers
Aanwezig: Diverse ervaren trainers
Online live moment met Roy Martina