Release Your Lover | Online Clearing 26 augustus

26 aug
Online

20.30-22.00 uur

€39,00 Inschrijven!

Relatie-break up? Heel je pijn, verdriet en teleurstelling.

Is jouw liefdesrelatie, om welke reden dan ook, beëindigd (recent of al langer geleden)? Dan weet jij als geen ander hoeveel verdriet je kunt hebben van het loslaten van een partner. Vaak sluit je onbewust je hart vanuit gevoelens van teleurstelling, gemis, verlating en afwijzing.

Zolang je hart zwaar voelt van verdriet is het moeilijk om je open te stellen en verbinding te houden met jezelf én met anderen. Rianne Manten helpt jou om te helen, zodat jij op liefdevolle manier je partner kunt loslaten en jezelf weer energetisch kunt bevrijden van verdriet.

Tijdens deze energetische clearing laat jij alle energie van lage trilling los die je -bewust of onbewust- bij je draagt in relatie tot je partner en alle ervaringen die je samen hebt doorleeft. Zodat je niet energetisch verbonden blijft vanuit behoeftigheid, schuld, schaamte, angsten en illusies.

Grijp dus de kans om ownership te nemen en je negatieve emoties te transformeren. Heb jezelf weer lief door je op te schonen van de hechting, teleurstelling en verdriet dat jij bij je draagt vanuit de relatie met je ex.

Bevrijd jezelf en voel je lichter

Als jij meedoet aan de clearing dan breng jij jezelf weer in evenwicht. De gevoelens die jij ervaart komen voort uit jouw hechting aan je ex en het toekomstbeeld dat je met voor ogen had. Als jij de verantwoordelijkheid neemt voor jouw gevoelens van verdriet, teleurstelling en hechting, kun je jezelf er ook van bevrijden. En dat is precies wat we tijdens de clearing gaan doen:

Je bevrijdt jezelf van de energie van de persoon waaraan jij je energetische onbalans hebt verbonden;
Je bevrijdt jezelf van de illusies die je ooit hebt gekoesterd;
Je bevrijdt jezelf van gevoelens van hechting aan de persoon, maar ook aan de uitkomst die je voor ogen had;
Je bevrijdt jezelf van de verwachtingen die niet zijn uitgekomen en die je energetisch blokkeren;
Je bevrijdt jezelf van de hechting en identificatie aan jouw rol als partner van je ex;
Je bevrijdt jezelf van de behoeftigheid die je uit balans haalt en neemt ownership;
Je bevrijdt jezelf van gevoelens en energie van lage trilling die je (onbewust) hebt overgenomen en meedraagt vanuit je relatie;
Je bevrijdt jezelf van de seksuele energie tussen jou en je partner en dankt voor de lessen die je hebt mogen meenemen.

De clearing is specifiek gericht op jouw relatie met je ex, dus op één persoon. Het helpt je in het nu om beter om te kunnen gaan met je verdriet. In anderhalf uur breng jij jezelf weer in balans, zodat je vrijer en lichter verder kunt.

Bevrijd jezelf van de gevoelens die jouw hart verzwaren.

26 augustus 2021 van 20.30 – 22.00 uur
Kosten €39,00 incl. BTW
Locatie ONLINE