Retraite voor coaches (29 augustus tot en met 2 september 2017) VOLGEBOEKT

29 aug
Spanje€970,00 incl. BTW (excl. vlucht)

5-DAAGSE RETRAITE SPANJE

speciaal voor coaches

Bereid je voor op 5 dagen verdieping. Niet alleen als coach, maar ook voor jezelf. Je leert stap voor stap het Transformatie coachwerk begrijpen en toepassen. Tegelijkertijd werk je aan je eigen stukken, blokkades en beperkingen. In een paar stappen naar de bron van de problematiek van je cliënt te gaan. Je maakt contact met je Hogere bewustzijnslagen en je essentie. Je leert werken met je gidsen en andere hogere energieën. In groepssessies werk je aan jezelf en aan elkaar. De avonden bieden dieptesessies waarin je de magie achter het Transformatie coachen zult ervaren. Je leert werken met entiteiten, persoonlijkheidsstructuren en vorige levens. Een rollercoaster van persoonlijke en professionele ontwikkeling in een luxe omgeving onder de Spaanse zon.

Accommodatie

In het huis vind je vele gangen en trappen, zeven grote slaapkamers met bijna allemaal een eigen badkamer en grote open ruimtes. Er zijn twee terrassen en een patio. Het huis bevindt zich tussen bossen en weiden, aan een riviertje, vlakbij zowel de bergen als het strand. Om het huis een prachtig stuk land met een verwarmd zwembad en bomen voor schaduw. Voor Bridgeman is een apart gedeelte gereserveerd in de tuin.

Lees verder>>

Locatie en programma

Deze unieke retraite wordt gegeven van dinsdag 29 augustus tot en met zaterdag 2 september (op 2 september vlieg je weer terug). Wij verblijven in de bloemrijke Bed en Breakfast ‘Can Portel’ dat op een uur afstand van Barcelona ligt. Het huis is van oorsprong een oude massieve boerderij uit 1690 met stallen in de kelder en een hooischuur op zolder. Debbie, de eigenaresse, heeft met veel liefde de boerderij omgetoverd tot een sfeervol gastenverblijf voor een ontspannen gevoel. Het huis is ingericht met veel kunst en kitsch waar alles klopt tot in het kleinste detail en perfect past bij de Spaanse cultuur.

Boekentip(s)

Start vandaag met Lichter leven

€15,00

Over het boek Robert Bridgeman leert je in zijn boek Start vandaag met lichter ...
Lees verder

Leer mediteren in 4 weken (CD)

€17,00

Over de CD Wat goed dat je wilt gaan mediteren! Met jouw motivatie en dez...
Lees verder

Rust het boek

€19,95

Over het boek Het leven wordt steeds drukker. Steeds meer prikkels, informatie ...
Lees verder

Start vandaag met ademen

€15,00

In Start vandaag met ademen geven Robert Bridgeman en Marleen van den Hout je al...
Lees verder

Start vandaag met mediteren

€17,99

Over het boek Start vandaag met mediteren is een uitnodiging van Robert...
Lees verder

Gratis E-Book

€0,00

Over het e-book Leef alsof het de derde week van je vakantie is. 13 strategiee...
Lees verder