Skills of partner love (3 daagse) Start 9 februari 2021 (UITVERKOCHT)

09 feb
Vlinderhuys Amersfoort

09.30-13.00 uur

€275,00 Inschrijven!

EXPAND | the art of unconditional love

Dit traject richt zich op het openen en verbinden met het volle potentieel van je hart chakra. Vanuit innerlijk evenwicht kunnen verbinden met je partner of relaties. Volledige commitment in een bedding van vrijheid.

Het belichamen van onvoorwaardelijke liefde vraagt eigenaarschap en volledige commitment. Het vraagt evenwicht van je innerlijke mannelijke en vrouwelijke essentie. Open, aanwezig, onderzoekend met het vermogen alle sensaties volledig waar te nemen.

Beminning vraagt zelfbesef, vertrouwd zijn met je innerlijke behoeften, verlangens, grenzen en angsten. De intimiteit van liefde legt n.l. de menselijke, innerlijke schaduw bloot. Wanneer jij jouw schaduw (er)kent en omarmt kun je je laten zien en volledig intiem zijn met je partner.

DATA

dinsdag 9 februari
dinsdag 2 maart
dinsdag 30 maart

Lees hier meer over de 3 daagse >

In deze deep dive clearing sessie duiken we met een vaste groep deelnemers in ieders persoonlijke karmische ‘partner patterns blueprint’.

  • eerste clearing; uitbalanceren van jouw innerlijke mannelijke energie
  • tweede clearing; uitbalanceren van jouw innerlijke vrouwelijke energie
  • derde clearing; innerlijk evenwicht tussen beide energieën en verbinden met je volle potentieel van het hartchakra en onvoorwaardelijke liefde