Starseed Integration by Altazar Rossiter (16 en 17 oktober 2022)

16 okt
Isis Sofia in Dalfsen

2 dagen van 9.00-17.30 uur

€450,00 Inschrijven!

Ben jij hooggevoelig en wil je hier goed mee leren omgaan? Jezelf beter leren begrijpen en gemakkelijker je weg door het leven vinden? Pak dan deze unieke kans: Altazar Rossiter neemt je mee op reis tijdens Starseed Integration om jou meer in lijn te brengen met je zielsmissie. Hierdoor krijg jij de tools om je gevoeligheid beter een plek te kunnen geven. Let op: de voertaal van deze workshop is Engels.

LET OP: Om deel te nemen aan deze intensive dien je al een keer een workshop van Altazar of Rianne Manten gevolgd te hebben. Jouw aanmelding is definitief na goedkeuring van je inschrijfformulier.

Ben je een Starseed?

Jij bent een spiritueel wezen met een Goddelijke kern dat hier op aarde een menselijke ervaring komt opdoen. Werkt dit overweldigend voor je? Omdat jouw sensoren alles oppikken en jij alles om je heen haarfijn aanvoelt?
Het vinden van jouw doel -jouw ‘purpose’ in dit leven- kan uitdagend zijn. Om je ware IK te ontdekken, ga je soms door de modder. Je kunt voelen dat je nergens thuishoort, of dat je ‘erbuiten’ valt bijvoorbeeld.

Er zijn indicatoren dat jij een Starseed bent. Herken jij je in het volgende?

 • Je voelt dat je hier niet thuishoort. Hebt altijd het idee gehad dat je ‘anders’ bent of je ander moet voordoen om goed te kunnen overleven. Voelt dat je ver afstaat van je ware zelf.
 • Je bent -zowel in jezelf als extern- al vaak op zoek geweest naar antwoorden op de grote vragen des levens. Op zoek naar de wijsheid om het leven te leven. Maar je voelt dat weinig van de aardse zaken die je tegenkomt logisch lijken in jouw ogen.
 • Je bent gevoelig, intuïtief, hebt het idee dat je paranormaal begiftigd bent en erg empathisch, soms tot op het pijnlijke af.
 • Je vindt het maar moeilijk om hier te aarden, hebt soms zelfs moeite met het feit dat je hier gebonden bent aan een fysiek lichaam.
 • Je hebt een ingebouwde afkeer tegen overheersing, geweld, onderdrukking en conflict.
 • Je bent gefascineerd door de mysteries van deze Aarde, zoals oude beschavingen met een vergevorderde levensstandaard die slecht kan worden verklaard met moderne wetenschappen.
 • Je hebt last gehad van fysieke aandoeningen of klachten die vaak niet door de medische wetenschap konden worden verklaard of opgelost.
 • Je voelt je aangetrokken door holistische oplossingen voor de uitdagingen die je in je leven tegenkomt.
 • Je bent in staat om concepten van mogelijke realiteiten te bevatten die voor je omgeving vaak vergezocht of zelfs onmogelijk lijken.
 • Je hebt het gevoel dat je geen tijd kunt en wilt besteden aan de kleinere, soms in jouw ogen kinderachtige zaken in het leven, die er simpelweg niet toe doen.
 • Je voelt je aangetrokken tot het mystieke en spirituele in het leven, maar voelt je niet thuis bij de gevestigde religies.
 • Je hebt het gevoel dat je een doel hebt in deze wereld, maar vindt het moeilijk om dit doel te vinden.

Kun jij je herkennen in de (meeste) van bovenstaande punten? Dan ben jij een Starseed, en Sterrenkind. Wil je beter leren omgaan met je gevoeligheid? Dit een plek kunnen geven en beter en vrijer om kunnen gaan met jouw pad tijdens dit leven?

Meld je aan voor de Starseed Integration workshop van ALtazar Rossiter. Let op: om deze workshop te kunnen volgen, moet je al eerder kennis hebben gemaakt met Altazar en zijn werkwijze, bijvoorbeeld door Grounding Your Souls Energy te hebben meegemaakt.

Wil je meer informatie over de tweedaagse, rechtstreeks van Altazar? Lees hier meer.

Praktische informatie
Locatie: Isis Sofia in Dalfsen
Data: 16 en 17 oktober  (excl. overnachting, dit is op eigen kosten)
Investering: €450,00 incl. BTW en lunch (betalen in 2 termijnen is mogelijk)
Tijden: 9.00 – 17.30 uur (inloop is om 9.00 uur, start is om 9.30 uur)`

 

Boekentip(s)

Ontwikkel je spirituele intelligentie met Altazar Rossiter

€20,00

Spirituele Intelligentie (SQ) is de motor die je persoonlijke groei aandrijft, w...
Lees verder