Start online training: Into the Womb (15 maart)

15 mrt
Online

19.00-22.00 uur

€ 888,- voor 10 sessies Inschrijven!

Ontsluit je unieke, vrouwelijke superkrachten!

Tijdens dit onlineprogramma verbind jij jezelf met de diepte van de collectieve voorouderlijke, vrouwelijke ‘bloedwijsheid’. Je schoont de energetische verbinding op tussen jouw hartchakra en baarmoeder en opent jezelf hierdoor voor het voluit belichamen van de oerkrachten van moederaarde. Als jij bent geboren in een fysiek vrouwelijk lichaam, dan is jouw lijf optimaal afgestemd op het kanaliseren van dit Shakti-veld. Verlang jij ernaar jezelf volledig te ontvangen in je eigen schoot, je bekken, je baarmoeder? Dan is dit unieke, 10-weekse online programma gemaakt voor jou.

Data

15 maart – kick off
22 maart – eerste keer ongesteld
29 maart – maandcyclus
5 april – vrouwelijk orgasme
12 april – zwangerschap
19 april – abortus
26 april – bevalling
17 mei – borstvoeding
24 mei overgang
31 mei –  extra special hart-baarmoeder meridiaan

Waar: Online
Tijd: Alle keren van 19.00-22.00 uur
Investering: €888,-  voor 10 avonden, inclusief besloten Facebookgroep, replays & begeleiding Rianne
(betalen in vier termijnen is mogelijk)

Jouw fysieke lichaam als energetische poort

Er bestaan vanuit de yogaleer acht siddhi’s die uniek zijn verbonden aan het vrouwelijke lichaam: jouw lichaam. De bekwaamheid in verbinding en de belichaming van deze krachtvelden zijn in elke vrouw aanwezig. Als jij energetische blokkades ten aanzien van je acht vrouwelijke siddhi’s bij je draagt, dan uit zich dit in vele hormonale, mentale, emotionele en fysieke ongemakken.

Er zijn vele ceremoniële beoefeningen die dit proces ondersteunen. Aan de hand van yogaposes, gerichte ademhaling en begeleide visualisaties kan bewustzijn worden vergroot. Ten aanzien van het fysieke orgaan, maar vooral ook met de onderliggende symboliek van het veld van moeder aarde. Je opent jezelf hiermee voor alle wijsheden van (creatieve) geboorteprocessen, verzorging, koestering en de dood die verbonden is aan deze biologische shakti-krachten.