Take back your Power! Speciaal voor mannen (online)

07 okt
Online (2 avonden)

20.30 - 22.30 uur

€111,- incl. BTW Inschrijven!

Live online workshop: Kom weer in je kracht als man

In je kracht komen te staan als man. De afgelopen eeuwen heeft de wereld vooral geleden onder de schaduwkanten van de mannelijke energie. Dominantie, hardheid, oorlog, misbruik en geweld. De wereld heeft eronder geleden. Wij mannen hebben daaronder geleden. Op dit moment zitten we midden in de shift. Wij mannen zijn weer onderweg naar het heilige mannelijke, het pure, mannelijke zijn: avontuur, aanwezig zijn, wijsheid, logica, durven, vertrouwen en daadkracht.

Wil jij als man weer in je authentieke, puurste vorm van kracht komen te staan? Dan hebben we nu een unieke kans voor je. Via Bridgeman kun jij terecht bij een workshop speciaal voor mannen. Daarin gaan we weer terug naar leven vanuit het hart. Je durft weer te voelen: je durft kwetsbaar en écht aanwezig te zijn. Het belichamen van wijsheid. Het belichamen van vrijheid. We gaan er helemaal voor.

Door middel van quantum learning, meditaties, rituelen en transformatieprotocollen kom jij dichter bij je kern en dichter bij je goddelijke, mannelijke kracht.

We gaan op avontuur
Tijdens twee workshopavonden nemen we je mee op een avontuur, de geschiedenis van het mannelijke in. Waar staan we nu en hoe zijn we er gekomen? Wat wordt vanuit het universum nu écht van ons verwacht als man? Welke rol spelen we in het bijdragen aan de Nieuwe Aarde? Hoe brengen we meer balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke?

We gaan doelgericht aan het werk met de schaduwkanten, zoals mannen dat aandurven. Met vertrouwen. Met daadkracht. De wereld heeft ontwaakte mannen zoals jij nodig. Je doet dit niet alleen voor jezelf. Je draagt bij aan het grotere geheel. Aan de ontwaking van het Heilige Mannelijke bij de gehele mensheid.

Je hebt een taak te vervullen. Een zielsmissie. En dat ga je ook doen, maar ditmaal vanuit het licht, vanuit liefde. En niet meer niet vanuit de dominantie en geweld, de schaduwkant.

Als mannen samenkomen en échte verbinding aan durven gaan, dan ontstaat er iets magisch. Dan ontstaat een kracht die bergen kan verzetten. En dus nodigen we je uit…

…Voeg je bij ons en herclaim jouw natuurlijke oer-kracht!

Praktische informatie

De online workshop ‘The Divine Masculine: Take back Your Power’ wordt aangeboden verspreid over twee avonden. Op donderdag 7- en donderdag 14 oktober ga jij samen met Robert en een hele groep gelijkgestemde mannen de diepte in. De avonden starten om 20:30 en eindigen ongeveer om 22:30.

Na afloop van de workshop ben jij in evenwicht en vrede met niet alleen je Goddelijke mannelijke, maar ook je Goddelijke Vrouwelijke energie. Je bent stabiel, maar niet star. Expandeert zonder uit de bocht te vliegen.

Wil jij deze staat van evenwicht bereiken en je kracht terugpakken? Je échte, onvervalste, mannelijke oerkracht? Dan investeer je voor deze avond nu ter kennismaking €111,- (in plaats van €144,- voor de volgende editie).

Wacht niet langer maar pak je kracht nu terug. Boek hier >

 

Ben je verhinderd en wil je wel meedoen? Schrijf je dan in, wij sturen altijd een replay na.