Total Release Practitioner opleiding door Yvonne Toeset

30 nov
HeartHouse Bussum

10-17 uur ( 3 dagen)

€Zie pagina Inschrijven!

Nieuw binnen de Bridgeman Academy!

Total Release Practitioner Opleiding door Yvonne Toeset

Total Release is een methode die zich het best laat omschrijven als energetische meditatie volgens de weg van de minste weerstand. Wanneer jij deze kunst verstaat, begeleid jij je cliënten volledig volgens hun eigen, unieke energetische systeem. Je brengt ze in een staat van volledig loslaten en, daarmee, terug naar de Bron in zichzelf.

Na afloop van deze opleiding weet jij jezelf en anderen te verbinden met Universele Intelligentie door ‘het niets’ toe te passen. In dit liefdevolle proces ervaren je cliënten hoe ze zonder weerstand hun zelf gecreëerde problemen makkelijk kunnen loslaten omdat ze thuiskomen bij wie ze werkelijk zijn.

Het mooiste is: je kent na afloop de methode, maar behandelt je cliënten niet volgens een vaste methodiek. Je handelt volledig vanuit je eigen kracht en de kern van jouw energetische systeem en dat van je cliënt.

Klinkt als een tegenstelling? Klopt. Moeilijk? Totaal niet: het is recht in lijn met je eigen kennis en kunde.

Datum: 30 november, 1 en 2 december
Locatie: Heart House te Bussum
Tijden: 10:00 – 17:00
Investering: 1.197,00 ex BTW

(incl. koffie/thee en heerlijke lunches)
Betaling in twee termijnen is mogelijk.

Je investeert eenmalig in deze opleiding, maar je plukt de vruchten ervan een leven lang. Na afloop ben je in staat om jou en je geliefden of cliënten voorbij -soms levenslange- blokkades en mechanismen te begeleiden. Om blokkerende gedachten, emoties, (voor)oordelen en belemmerende gedachtenpatronen voorgoed te doorbreken.

Wees welkom! We zien je graag terug op 30 november!

Boekentip(s)

De weg van de minste weerstand – Yvonne Toeset

€0,00

Gratis E-book De weg van de minste weerstand Jouw totale bevrijding In dit E-...
Lees verder